Hakulomake

Tuo esiin osaamistasi ja tyytyväisiä asiakkaitasi valokuvakilpailun muodossa!

Lähetä meille edustava kuva toteuttamastasi hammasrestauraatiosta ja mieluusti kuvia toteutuksen vaiheista ja voita seuraavaan esteettisesti vaativaan* työhösi ilmainen hymysuunnittelu (Digital Smile Design, DSD) potilaan omiin 3-ulotteisiin piirteisiin.

Hymysuunnittelun avulla näytät potilaallesi lopullisen tuloksen jo ennen hoitoa. DSD on myös hyvä väline keskusteluun hoidon toteuttamisesta. Monet hammaslääkärit ovat huolissaan suunnitteluvaiheen aikaavievästä prosessista. Ei huolta. Elysee Dentalissa tämä hoituu muutamassa työpäivässä!

Saavuta optimaalinen potilasviestintä ja parempi hoidon hyväksyminen!

 Digital Smile Design (DSD) sisältää digitaaliset 3D-kuvat, jotka muokataan vielä toiveidenne mukaisesti, printatun mallin sekä DSD-muotin väliaikaista rakennetta varten. Tämän hoitoketjun hienoutena on se että pystymme taatusti toteuttamaan potilaan suuhun saman tilanteen, joka on jo sovitettu ja hyväksytty yhdessä potilaan kanssa. Visuaalisen suunnitelman ansiosta aikaavievä hoito on helpompi hyväksyä.

Lue lisää (https://www.elysee-dental.fi/tuotteet/digital-smile-design)

Laaja esteettinen restauraatio on vaativa prosessi ja potilas on usein epävarma hoidon tuloksesta. DSD tuo varmuutta hoitoprosessiin, sitouttaa ja motivoi potilaan sekä varmistaa tyytyväisen asiakkaan!

DSD-suunnittelu voidaan toteuttaa joko digitaaliseen tai analogiseen jäljennökseen.

Kun olet päässyt kokeilemaan DSD:tä, olemme vakuuttuneita, että olet kokenut sen helpottavan viestintää lopullisesta tuloksesta, helpottavan potilaan sitouttamista sekä parantavan potilastyytyväisyyttä!

Tartu kameraan/kännykkään ja lähetä meille kuvasi osoitteeseen info@elysee-dental.fi tammikuun 2020 loppuun mennessä! Kolme parasta palkitaan!!

Haluatko lisätietoja? Lähetä meille viesti osoitteeseen: info@elysee-dental.fi tai soita 0400 994 661.

 

*kilpailu koskee yläleuan suunnittelua

Kuvaa asiakkaan hymy