Koulutus

Modern Dental Academy

Elysee Dental tarjoaa valikoiman e-learning-kursseja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua pysymään ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja teknologiasta sekä parantamaan taitojasi ja tuottavuuttasi.

avaa Modern Dental Academy

Tieto koottuna e-oppimisalustallamme Modern Dental Academyssä

Verkko-opiskelumateriaalit ovat saatavilla Modern Dental Academyssä ja voit suorittaa niitä omaan tahtiisi, mikä antaa sinulle joustavuutta oppia oman aikataulusi mukaan. Lisäksi verkko-oppimisen kautta saat yhteyden asiantuntijaopettajiin, jotka ohjaavat sinua materiaalin läpi ja antavat henkilökohtaista palautetta ja tukea. Verkko-opiskelumateriaali kattaa erilaisia ​​aiheita uusimmasta hammastekniikasta ja -tekniikoista digitaalisiin työnkulkuihin. Verkko-oppimisen mukavuuden ja joustavuuden lisäksi kurssimme ovat myös ilmaisia, joten ne ovat ihanteellinen tapa parantaa tietojasi ja taitojasi.

Joten miksi odottaa?

Ilmoittaudu Modern Dental Academyyn tänään ja ota ensimmäinen askel kohti tietojesi ja taitosi lisäämistä. Asiantuntevat tutorimme, joustavat aikataulut ja ilmaiset tarjoukset tarjoavat paremman tavan investoida itseesi ja uraasi.

Pyydä Modern Dental Academyn tunnukset täältä