Lo Russo -retraktorit

Digitaaliset ratkaisut

Tiesitkö, että hampattomille kaarille on olemassa oma skannausstrategia?

Lo Russo retraktorit ovat patentoituja lääketieteellisiä laitteita ammattikäyttöön hammaslääketieteessä. Retractor-järjestelmä kehitettiin tukemaan intraoraaliskannausta, erityisesti kokonaan hampaattomassa leuassa. Sen avulla voidaan levittää ja vakauttaa pehmeitä kudoksia (huulet, kieli ja posket), helpottaa skannerin kärjen liikettä sekä auttaa säilyttämään riittävä etäisyys harjanteesta skannatessa.

Retraktorit toimivat skannauspolun “tasoittajina”..

Mihin Lo Russo -retraktoreita käytetään?

LO RUSSO -retraktorit luovat olosuhteet optimaaliseen ja nopeaan skannaukseen ja niillä on erilaisia vaikutuksia kaaria ympäröiviin kudoksiin. Ne tarjoavat apua ja tukea käyttäjälle ja skannerille. Niissä on myös lukitusmekanismi, joka pitää laitteen paikallaan toimenpiteen aikana, mikä vähentää avustajan tarvetta pitää kiinni retraktorista.

 

TILAA LO RUSSO -RETRAKTORISI NYT ELYSEE DENTALISTA!

Koko ja pakkaus:

  • Ne on valmistettu korkean suorituskyvyn polymeeristä ja niitä on eri kokoisia ja eri kärkikulmia erilaisten kirurgisten tarpeiden mukaan. (KOKO 0, KOKO 1, KOKO 2)
  • LO RUSSO RETRAKTOREIDEN eri koot eroavat toisistaan vain mitoiltaan.
  • RETRAKTORIjärjestelmän kolme kokoa ovat välttämättömät, jotta niiden avulla pystyy mukautumaan alveolaaristen hammaskaarien yksilölliseen anatomiseen vaihteluun.
  • Pienin koko on 0, suurin koko on 2.

Lo Russo -retraktoreiden hinnoittelu:

  • 3 koon setti (koot 0/1/2): 750 € + alv. (24% alvillinen hinta 930e)
  • 1 koon pakkaus (koko valinnan mukaan): 269 € (24% alvillinen hinta 333,56e)

Tilaa Lo Russo -retraktorisi täyttämällä alla oleva lomake

Tilaa nyt