ALOITA TRIOCLEAR™-HOITOJEN TARJOAMINEN POTILAILLESI

TrioClear_Slider_Product-scaled.jpg
TrioClear_Slider_Event-scaled.jpg
TrioClear_Slider_Idesign-scaled.jpg
TrioClear_Slider_6-scaled.jpg
TrioClear_Slider_Product-scaled.jpg
TrioClear_Slider_Event-scaled.jpg
TrioClear_Slider_Idesign-scaled.jpg
TrioClear_Slider_6-scaled.jpg

TrioClear™

Oikomishoito

TrioClear™ oikomiskalvojärjestelmä – suunniteltu moderneille hammaslääkäreille

Milloin ja miksi hammaslääkärin tulisi tarjota potilaalle oikomiskalvoa? Vastauksemme on hyvin selvä. Aina, kun kohtaat jonkin näistä indikaatioista: ennaltaehkäisevät tapaukset ja toiminnalliset tai esteettiset parannukset. TrioClear™ ja meidän Oio-Palauta (Align-Restore) filosofiamme tarjoaa helppokäyttöisen ratkaisun sekä hammaslääkärille että potilaalle. Tämän avulla voit minimoida invasiivisuutta, parantaa esteettisyyttä ja tehostaa hampaiden toimintaa.

Laajalla asiantuntemuksellamme ja keskittymisellämme minimaalisesti invasiivisiin hoitoihin, erinomaisiin esteettisiin tuloksiin ja ennustettavaan hoidon etenemiseen, olemme sitoutuneet varmistamaan, että laadukas digitaalinen hammashoito pysyy saavutettavana ja edullisena laajalle potilaskunnalle. Lisäksi korkealaatuisen digitaalisen hammashoidon tarjoamisen tavoitteeseemme sisältyy korostaa kestävyyttä ja resurssien huolellista käyttöä.

Lähes puolet kaikista restoratiivisista ja kokonaisvaltaisista tapauksista voisivat saada merkittävästi parannettuja tuloksia, jos niitä hoidettaisiin TrioClear™-oikomiskalvoilla etukäteen.

Dr. Ruud Sips

Hammaslääkäri implantologian ja ortodontian alalla

Valtaosassa tapauksista TrioClear™ oikomiskalvot ovat tehokkaita parantamaan toiminnallisuutta oikomalla hampaat, jotta voidaan ratkaista puhdistukseen ja purentaan liittyviä ongelmia.

Mauad Massali

Kokenut oikomishoitaja

Kolme neljästä potilaasta voi parantaa hymyään. TrioClear™ oikomiskalvot tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan ratkaisun potilaille, jotka haluavat parantaa hymyään, erityisesti kun toive kauniista hymystä on yhä yleisempää.

Dr. Marie-Pierre

Ortodontti

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

Miksi minimaalinen invasiivisuus on niin tärkeää?

Minimaalisesti invasiivinen lähestymistapamme voi auttaa säilyttämään hampaan rakenteen tehokkaammin säilyttäen samalla hampaiden luonnollisen ulkonäön ja toiminnallisuuden ja tarjoten pysyvämmän tuloksen.

Kannatamme minimaalisesti invasiivisia toimenpiteitä, joilla on alhaisin biologinen hinta. Painopiste on terveen hampaan rakenteen mahdollisimman vähäisessä poistamisessa ja sen sijaan digitaalisten ratkaisujemme, kuten TrioClear™-oikomiskalvojen, hyödyntämisessä.

Miksi työskennellä kanssamme?

Keskitymme ennallistavien oikomishoitojen ja proteettisten toimenpiteiden synergiaan saavuttaaksemme optimaaliset tulokset.

Kokemuksellamme, joka kattaa 500 000 proteettista tapausta vuodessa, olemme vakiinnuttaneet asemamme johtavana Oio-Palauta -kompetenssina hammaslääkäreille.

Painotuksemme on edistyneiden digitaalisten työnkulkujen käytössä, jotka yhdistävät oikomis- ja proteettiset hoidot saavuttaaksemme merkittäviä parannuksia ennustettavissa kliinisissä tuloksissa.

Minimoimalla invasiivisuutta, parantamalla esteettisyyttä ja tehostamalla hampaan toimintaa, TrioClear™ pyrkii muuttamaan hammaslääketieteen maisemaa.

ALOITA TRIOCLEAR™-HOITOJEN TARJOAMINEN POTILAILLESI

Tutustu UUTEEN TrioClear™ Appiin

TrioClear™ App on kattava työkalu, joka on suunniteltu parantamaan ortodontisten hoitojen hallintaa. Se mahdollistaa hammaslääkäreille vaivattoman potilastapausten seurannan, hoitosuunnitelmien jakamisen ja korkealaatuisten valokuvien ottamisen suoraan sovelluksessa. Tämä tehostaa viestintää ja koordinointia ortodontiatiimien kesken, varmistaa johdonmukaisuuden dokumentaatiossa ja mahdollistaa ennakoivan potilashoidon seurannan. TrioClear™ App on avain tehokkuuden optimointiin ja potilaiden tulosten parantamiseen, ihanteellinen työkalu modernille hammaslääkärivastaanotolle

Ainutlaatuinen TrioClear™ – CombiRetainer – katso viereinen video >

Esittelemme innovatiivisen ratkaisumme, CombiRetainerin, joka yhdistää yösuojan ja CC-retainerin toiminnallisuudet.

Edut:

 • Yksi skannaus: Tehosta prosessia sillä tarvitset vain yhden skannauskerran molemmille toiminnoille.
 • Kaksoisretentio: Nauti sekä yösuojan että CC-retainerin eduista samanaikaisesti, varmistaen kattavan retention oikomishoidon jälkeen.
 • Helppo asettaminen: Irrotettava retentiokalvo toimii asennusapuna, yksinkertaistaen retentiolangan asettamisprosessia.

Koe **mukavuus** ja **tehokkuus** aivan uudella tavalla **TrioClear™’s CombiRetainer**in avulla. **CombiRetainer**in voi tilata **TrioClear™** alustalta.

iDesign 2.0 by TrioClear™

iDesign 2.0 by TrioClear™ on huippumoderni työkalu hammaslääkäreille, jotka tarjoavat oikomishoitoa. Tämä uusin päivitys esittelee kasvolähtöisiä oikomishoitoja simulaatioineen, jotka perustuvat kasvojen skannauksiin, parannettuun visualisointiin juurten ja luurakenteiden osalta, sekä tarkkuuteen purennan määrittämisessä. Siinä on Liikkeen vaikeus -Indikaattori apuna hoitosuunnittelussa ja hampaiden liikkeiden säätämisessä, sekä kattava yleiskatsaustaulukko, jolla voidaan seurata ylipurennan ja muiden purentavirheiden tilaa. Työkalu mahdollistaa interaktiiviset ja samanaikaiset moninäkökulmaiset näkymät hoitosimulaatioista, parantaen potilaan sitoutumista ja hoidon tarkkuutta.

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

Tutustu webinaareihin ja aloita oppiminen

Videotallenne -webinaariesittely englanniksi

Puhujamme: Mauad Massali
Tuotehallinnan avustaja, TrioClear™ Modern Dental Europe

 

Tässä webinaarissa saat lyhyen johdannon oikomiskalvojen käyttöön ja järjestelmämme erityispiirteisiin:

 • Miksi tarvitset tätä?
 • Miten se toimii?
 • Mitkä ovat mahdollisuudet?
 • Mitä se maksaa?

Videotallenne- Esittely suomeksi

Puhujamme: Jooa Rissanen

Hammasteknikko, Tekninen asiantuntija | Suomi
Tässä webinaarissa opit hallitsemaan oikomiskalvojen käytön. Saat kaikki tiedot hoitojen seurannasta vianetsintään ja hoidon jälkeiseen retentioon.
• Miksi tarvitset tätä?
• Kuinka se toimii?
• Mitkä ovat mahdollisuudet?
• Mitä kustannuksia siitä aiheutuu?

TrioClear™ -sertifiointikurssi englanniksi

Puhujamme:

Marie-Pierre Moulin-Romsee Tuotehallinnan päällikkö, TrioClear™ Modern Dental Europe Group

Mauad Massali Tuotehallinnan avustaja, TrioClear™ Modern Dental Europe Group

Tule asiantuntijaksi hallitsemaan clear aligner -hoitoja TrioClear™ -sertifiointikurssilla. Esitys hoidon seurannasta, ongelmien ratkaisusta ja erillisestä käytännön työpajasta, mukaan lukien kurssimateriaalit. Kurssin jälkeen olet asiantuntija aligner -hoidossa!
Oppimistavoitteet:

 • Kuinka seuraat hoitoasi?
 • Kuinka ratkaiset ongelmat vianetsinnässä?
 • Kuinka käytät vianetsintätekniikoita?
 • Kuinka ylläpidät saavutettua tulosta?
 • Kuinka asennat kiinnikkeet ja suoritat IPR:n koulutusmateriaalillamme?

Kurssin hinta on normaalisti 199 €

Nyt vain 99 €

Videotallenne TrioClear™ Dr T.N. Kwee – BENL

Puhujamme: Dr. Taco Kwee

Tässä webinaarissa tohtori Taco Kwee käyttää TrioClear™ia haastavassa tapauksessa. Oikomishoito tarjoaa mahdollisuuden oikaista hampaita ja parantaa purentaa ennen kuin ne korjataan, ja TrioClearin avulla hän suoritti elementtien oikomisen purennan palauttamiseksi yhdistettynä F.I.T. Forma® Injection Techniqueen. TrioClearin jälkeen F.I.T.:tä käytettiin parantamaan luokka II:ta ja palauttamaan elementtien pituus ja toiminta.

ALOITA TRIOCLEAR™ TARJOAJAN MATKA ELYSEE DENTALISSA

Kliiniset esimerkit

Tässä raportissa tohtori Mortier näyttää, miten hän paransi potilaan esteettisyyttä ja purentaa TrioClear™-oikomiskojeiden avulla.

Esite

Selvitä, miten TrioClear™ toimii ja opi lisää ainutlaatuisista tuotespecifikaatioistamme ja menetelmistämme TrioClear™-esitteestämme.

TrioClear™-nettisivu ammattilaisille

Sukella TrioClear™ -verkkosivustoon, paikkaan, josta löydät kaiken tarvittavan TrioClear™ -oikomiskojeista ja niiden käytöstä ortodontisissa hoidoissa. Kiehtovista tapausesimerkeistä käteviin usein kysyttyihin kysymyksiin ja inspiroiviin potilastarinoihin – meillä on kaikki sinua varten!

ALOITA TRIOCLEAR™-HOITOJEN TARJOAMINEN