Slider_Eletra_Dentist_scan.png
Slider_Eletra_Chip-1.png
Slider_Eletra_Model_Chair.png
Slider_Eletra_Dentist_scan.png
Slider_Eletra_Chip-1.png
Slider_Eletra_Model_Chair.png

ELETRA SMART

Digitaaliset ratkaisut

Ylivoimainen skannaussuorituskyky

The ELETRA SMART intraoraaliskanneri sisältää kaiken oleellisen moderniin hammaslääketieteeseen. Tarkkuus, nopeus, and miellyttävyys ovat vain alkua useille ominaisuuksille, jotka tekevät tästä skannerista ratkaisevan valinnan sekä ammattilaisille että potilaille.

Älä enää odota; ELETRA SMART on valmiina tervehtimään sinua! Paljasta ELETRA SMARTin edut heti tänään.

Virtaviivainen ja tehokas: Tunnistaa allemenot, tarkistaa preparointitilan, suorittaa okkluusiotarkistuksia, suorittaa preoperatiivisen skannauksen, mahdollistaa suoran 3D-mallitulostuksen, skannaa jäljennökset ja kiiltävät pinnat, ja paljon muuta…

Kalibrointiprosessi on täysin automaattinen. Se tapahtuu saumattomasti ilman tarvetta puuttua asiaan. Se vie vain muutaman minuutin, ja kaikki tämä tapahtuu tietokoneesi USB-porttiin kytketyn automaattilaatikon ansiosta.

Oletko valmis intraoraaliskannauksen suunnan muuttamiseen?

Tutustu laajaan valikoimaamme edistyneitä skannereita, kaikkiin kuvantamistarpeisiisi.

Eletra

Esite

Hyvä hammaslääkäri, ymmärrämme työsi kriittisen luonteen ja tarkkuuden tarpeen jokaisessa skannauksessasi. Tutkitaanpa, miksi suuskannerin valitseminen koodatulla strukturoidulla valolla voi parantaa klinikkasi toimivuutta merkittävästi.

Eletran suosittelu

Hammaslääkäri Ruud Sips:

“Eletra, intraoraaliskanneri, joka on suunniteltu vaivattomaan käsittelyyn ja on niin kapea, että voit skannata kynäotteella

Ohut kärki

Tyylikäs ja kevyt

Yhden painikkeen toiminnot

Liiketunnistin

PYYDÄ 1-1 DEMOA SKANNERISPESIALISTILTAMME

Eletra

SKANNAUKSEN YKSINKERTAISTAMINEN

Innovaatioita täynnä oleva ELETRA SMART hyödyntää uusimpia teknologisia edistysaskeleita. Patentoidun projektorimoduulin ja valokoodausta lähettävien prosessorien ansiosta se on ihanteellinen sellaisten pintojen skannaamiseen, joissa ei ole selkeitä muotoja, kuten ikenissä. Materiaalintunnistuksen sisällyttäminen tehostaa metallin, muovien ja pehmytkudoksen skannausta.

Käytämme itse kehitettyjä siruja, mikä takaa suuresti tuotantokapasiteettimme. Käytimme myös itse kehitettyä projektiomoduuliamme, joka parantaa huomattavasti skannerimme tiedonlaatua.

Yksinkertainen ja tehokas:

 

Allemenojen tunnistus, preparaatiotilan tarkastus, okkluusiotarkastus, preoperatiivinen skannaus, suora 3D-mallitulostus, jäljennösskannaus ja paljon muuta…

Eletra

SOVELLUKSET

IMPLANTIT

RESTORAATIOT

ORTODONTIA

Hyödyntää uusinta teknologiaa:

 

Innovaatioita täynnä oleva ELETRA SMART hyötyy uusimmasta teknologisesta kehityksestä. Sisäinen projektorimoduuli yhdessä erityisten valokoodausta lähettävien prosessorien kanssa mahdollistavat kuviottomien pintojen, kuten ikenien, skannauksen. Materiaalintunnistus helpottaa metallin, muovien ja pehmytkudosten skannausta.

 

Eletra

OHJELMISTON OMINAISUUDET

OTODONTINEN SIMULAATIO

Luo tekoälypohjaisia simulaatioita helpottaaksesi lääkäreiden ja potilaiden välistä viestintää.

ALLEMENOT

Voit analysoida allemenoaluetta asetussuunnan perusteella.

MARGINAALI

Luo marginaaliviivan ja muokkaa sen tarkkoihin kohtiin preparoinnin ympärille.

Pre-preparatiivinen SKANNAUS

Lisää tilaukseen pre-preparaatioskannaus, jos haluat välittää lisätietoja laboratorioon.

HOIDON SEURANTA

Vertaa mallien eroja koko oikomishoidon aikana diagnostista analyysiä varten.

CUFF TOOL

Clear cuff data avoids tissue interference and enables automatic locking, significantly improving data reliability.

Selkeät mansettitiedot välttävät kudosten häiriöt ja mahdollistavat automaattisen lukituksen, mikä parantaa merkittävästi tietojen luotettavuutta.

LUKITUSALUE

Valitse lukittava alue ennen lisäskannausten suorittamista. Valitun alueen alkuperäisiä skannaustietoja voidaan käyttää lopullisessa työssä.

VÄRIKYTKIN

Vaihda värejä yhdellä napsautuksella. Näytä leukojen todellinen väri palauttaaksesi selkeät yksityiskohdat.

TEKOÄLYSKANNAUS

TunnistaA pehmeät ja kovat kudokset helposti, poistaA tarpeettomat tiedot ja luo tarkkoja hammasmalleja.

OKLUSAALISET ETÄISYYDET

Automaattinen purenta-analyysi, jossa on värikoodattu lämpökartta ylä- ja alaleuan purentahäiriöiden korostamiseen, mahdollistaen tarkan arvioinnin restaurointivälin suhteen ja auttaen hampaan preparoinnissa tehokkuuden parantamiseksi.

TEKNISET TIEDOT

PC-VAATIMUKSET

OHJELMISTO

Eletran ‘koodattu rakennevalo’ “coded structured light” -tekniikka omaa poikkeuksellisen kyvyn tallentaa 3D-tietoa käyttäen vain yhtä tai kahta kuvaa! Sen sijaan monet muut skannerit turvautuvat ‘sekvenssiin perustuvaan rakennevaloon’, mikä vaatii 5–10 kuvaa (tai enemmän) kattavan datan tuottamiseen.

Kehysnopeus, joka kuvaa montako kuvaa voidaan skannata sekunnissa, tarjoaa kolme räätälöityä vaihtoehtoa tarpeidesi mukaan: normaali (15 kuvaa, sopii aloittelijoille), korkea (18 kuvaa, ihanteellinen säännöllisille käyttäjille) ja ultra (24 kuvaa, suunniteltu kokeneille käyttäjille). On huomionarvoista, että normaali asetus rajoittaa tarkoituksellisesti kuvien määrää optimaalisen lopullisen datamäärän aikaansaamiseksi.

Eletran huippumoderni teknologia, joka toimii 24 FPS:n (kuvaa sekunnissa) nopeudella ELETRAssa, on vähintään yhtä hyvä tai parempi kuin muiden skannerien 120 FPS. Tämä korostaa skannerimme keskeistä etua, erottaen sen kilpailijoista, jotka kehuvat korkeammalla FPS-nopeudella.

OSTA ELETRA SMART ELYSEE DENTALISTA