Kiitos kiinnostuksestasi tuotettamme kohtaan. Käytä alla olevaa lomaketta varataksesi ajan tuoteasiantuntijamme kanssa, tai varaa aika suoraan hänen kalenteristaan verkossa.

Varaa tapaaminen

Esite

RAYFacen avulla hammaslääketieteen maailma on mullistunut uudelle edistykselliselle tasolle. Tyylikäs ja ikoninen muotoilu yhdistettynä edistyneeseen virtuaalitekniikkaan tekevät siitä helpon ja miellyttävän hammasalan ammattilaisille ja potilaille.

Kliiniset esimerkit

Tässä videossa Dr. Pierre-Marie Geeraert näyttää kuinka RayFace välttää virtuaalisen artikulaattorin olennaiset virheet.

Webinaari 19. syyskuuta klo 18:30

Puhujamme: Roeland De Paepe CDT

Roeland aloitti hammaslääketieteellisen uransa vuonna 1993 Leuvenin yliopiston hammaslääketieteellisessä laboratoriossa. Vuodesta 2000 vuoteen 2006 hän työskenteli “Technical and Training Managerina” GC EUROPE -yrityksessä ja hänestä tuli kysytty puhuja yli 50 maassa. Vuodesta 2006 lähtien hän johti omaa laboratoriotaan ja jatkoi freelance-kouluttajana ja GC:n asiantuntijana. Vuonna 2018 hän siirtyi GC:lle tuotepäälliköksi.

Helmikuusta 2020 lähtien Roeland on ollut mukana Modern Dental Europessa tuotehallinnan johtajana, vastaten tuotevalikoimasta ja uusien ratkaisujen käyttöönotosta.

Image

Se on yksi markkinoiden nopeimmista ja helpoimmin käytettävistä kasvoskannereista.

Dr. Ahmad Al-Hassiny

Kun näin RAYFacen, olin varma, tämä on se! Siinä on kaikki mitä tarvitsen. Se on helppo ja käyttäjäystävällinen.

Dr. Dean Vafiadis, DDS

RAYFace ei ole vain skannaustekniikkaa. Se on digitaalinen alusta, ja se tekee siitä ainutlaatuisen.

Dr. Miguel Stanley, DDS

Salamannopea yhden kuvan skannaus

Automaattinen kohdistus

Kasvolähtöinen hoito

Viestinnän parantaminen