Trios_Scanner_Slider_1
Trios_Scanner_Slider_2
Trios_Scanner_Slider_3
Trios_Scanner_Slider_4
Trios_Scanner_Slider_1
Trios_Scanner_Slider_2
Trios_Scanner_Slider_3
Trios_Scanner_Slider_4

3Shape Trios

Digitaaliset ratkaisut

Astu digitaalisen hammaslääketieteen maailmaan 3Shape TRIOSin kanssa ja löydä lukuisia mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia, jotka ylittävät nopeamman, helpomman ja mukavamman tavan ottaa jäljennöksiä. Sinulla on mahdollisuus osallistua ja neuvoa potilaitasi entistä paremmin laajentamalla asiantuntemustasi uusilla hoitovaihtoehdoilla ja kustannustehokkaammilla tavoilla huolehtia potilaistasi ja liiketoiminnastasi. Mukana tulee mielenrauha, jonka koet hyväksi todetun tuotteen kanssa, jota kymmenet tuhannet hammaslääkärit käyttävät menestyksekkäästi joka päivä. Ja kaiken tämän saat tuen kera yritykseltä, joka käynnisti digitaalisen hammaslääketieteen vallankumouksen yli 20 vuotta sitten.

3Shape TRIOS. Parempi heille. Parempi sinulle.

Elysee Dental on hyväksytty 3Shape TRIOS 5 Wireless intraoraalisen skannerin jakelija ja tarjoaa täyden paketin tuen oston tueksi, mukaan lukien huippuluokan kannettavan tietokoneen, asennustuen, koulutuksen ja tarvittaessa jälkimyynnin tuen.

Katso video

3Shape TRIOS -potilasseurannan käytön aloittaminen

Potilaiden seuranta (Patient Monitoring) on arvokas visuaalinen työkalu, joka auttaa tunnistamaan hoidon tarpeet ajoissa. Voit mitata muutoksia tarkasti ajan myötä skannaamalla jokaisen potilaan jokaisella käynnillä.

Digitaalisia malleja voidaan asettaa päällekkäin, jotta potilaille voidaan näyttää, kuinka paljon on kulunut pois. Tämä parantaa merkittävästi hoidon hyväksyntää.

🔥 Pyydä tarjous 🔥

PYYDÄ 1-1 DEMO DIGITAALISEN ASIANTUNTIJAMME KANSSA

TRIOS 5 Langaton

Älykäs. Ultimaattinen TRIOS

Älykäs skannaustekniikka, joka on suunniteltu parantamaan hygieniaa, optimaalista ergonomiaa ja vaivatonta skannauskokemusta joka kerta.

TRIOS 4 Langaton

Huipputeknologia.

Tehokas ja edistyksellinen langaton skannausjärjestelmä, joka tarjoaa entistä enemmän diagnostiikka- ja hoitovaihtoehtoja.

TRIOS 3 Langallinen/Langaton

Kokeiltu ja testattu järjestelmä.

Aina eturintamassa. Todistettu tekniikka digitaaliseen hammaslääketieteen sujuvaan käyttöön.

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Miellyttävä

Huolenpito

Tuki

Koulutus

Trios_Move_Slider_1
Trios_Move_Slider_2
Trios_Move_Slider_3
Trios_Move_Slider_4
Trios_Move_Slider_5
Trios_Move_Slider_1
Trios_Move_Slider_2
Trios_Move_Slider_3
Trios_Move_Slider_4
Trios_Move_Slider_5

TRIOS Move+

Digitaaliset ratkaisut

Intraoraalinen skannerijärjestelmä, joka helpottaa vuoropuhelua potilaan kanssa.

TRIOS Move+ tarjoaa yksinkertaisen tavan näyttää 3D-skannauksia ja kuvia TRIOS-viestintäsovelluksista, missä potilaasi näkevät ne parhaiten – tuolissa. Ei enää niskan tai selän rasitusta.

TRIOS Move+ tekee kommunikaatiosta miellyttävämpää sinulle ja potilaillesi, ja se on tyylikäs ja toimiva lisä TRIOS-viestintäsovellusten skannauksiin ja kuviin. Enemmän diagnostisia mahdollisuuksia ja hoitovaihtoehtoja.

 

Erittäin helppo ottaa mukaan

Nyt potilaiden osallistaminen on entistä helpompaa. TRIOS Move+ tarjoaa yksinkertaisen tavan näyttää 3D-skannauksia ja kuvia TRIOS-viestintäsovelluksista siellä, missä potilaasi näkevät ne parhaiten – tuolissa. Potilailla on täysin selkeä käsitys tarpeistaan, suosituksistasi ja jopa siitä, miltä heidän hymynsä näyttää hoidon jälkeen. Siitä kiitos TRIOS Move+ -kokoonpanolle.

Mukava kaikille osapuolille

Enää ei tarvitse venyttää niskaasi tai rasittaa selkääsi. Järjestelmämme tarjoaa enemmän mukavuutta sinulle ja potilaillesi ja hyödyntää TRIOS-skannerin digitaalisia jäljennöksiä ja viestintäsovelluksia. Sijoita ja liikuta 15,6 tuuman HD-kosketusnäyttöä haluamallasi tavalla ja seuraa jäljentämisen etenemistä päätäsi liikuttamatta. Potilaat voivat myös tarkastella skannauksia ja sovelluskuvia kääntymättä ympäri.

Tyylikäs ja toimiva

TRIOS Move+ sisältää täydellisesti tasapainotetun kevyen jalustan, täysin säädettävän kääntövarren ja hyvänkokoisen näytön. Sen minimalistisessa muotoilussa on runsaasti hienovaraisia yksityiskohtia, pehmeät muodot ja ensiluokkainen harjattu alumiini. Järjestelmä on helppo siirtää, helppo säätää ja muutenkin helppokäyttöinen. Se on todellinen juhla silmille ja tyylikäs, toimiva lisä mihin tahansa hammaslääkäriin, myös omaasi.

ALUSTAN VOIMA YHDISTÄÄ

TRIOS Unite

Unite on 3Shape-alusta, joka yhdistää alan johtavat hammaslääketieteen yritykset, laboratoriot ja ratkaisut. Edut TRIOS-käyttäjille? Yksinkertainen tiedonsiirto laboratorioihin, ennennäkemättömät yhteistyömahdollisuudet, tuhansia sovelluksia Storessa ja suora pääsy luotetuille hoidontuottajille ja suunnittelukeskuksille.

Yksi avoin hammashoitoalusta. Sujuvaa toimintaa. Tämä uusi avoin alusta yhdistää alan johtavat hammaslääketieteen yritykset, laboratoriot ja ratkaisut. Sinun ei tarvitse vaihtaa ohjelmistopaketista toiseen: valitse laajasta valikoimasta vaihtoehtoja ja hallitse kaikkia tapauksiasi helposti. Ja tietysti Elysee Dental ja TrioClear ovat saatavilla 3Shape Unite -alustalla.

3SHAPE harjoittelu ja koulutus

TRIOS CARE

  • Rajoittamaton tukitakuu
  • 5 vuoden kattava takuu
  • Vahingossa tapahtuvan pudotuksen aiheuttaman vaurion kattaminen
  • Pikavaihto
  • 25 % alennus ylimääräisistä TRIOS Care -tilauksista
  • Räätälöity online-TRIOSOnboarding-ohjelma
  • Eksklusiivinen koulutus

OSTA TRIOS ELYSEE DENTALISTA