Medit_3-scaled-1.jpg
Medit_-scaled-5.jpg
Medit_2-1-scaled-5.jpg
Medit_3-scaled-1.jpg
Medit_-scaled-5.jpg
Medit_2-1-scaled-5.jpg

MEDIT

Digitaaliset ratkaisut

MEDIT on eturintamassa helpottamassa hammaslääkärin siirtymistä digitaaliseen hammashoitoon ja luo tuotteita, jotka ylittävät mielikuvituksen rajat. Heidän intraoraaliset skannerit ovat yhdistelmä edistynyttä skannaustekniikkaa ja 20 vuoden teknistä tietotaitoa, ja ne on suunniteltu erityisesti parantamaan potilaasi kokemusta.

Elysee Dental on hyväksytty jakelija kaikille Meditin intraoraaliskannereille ja tarjoaa täyden paketin oston tueksi, mukaan lukien huippuluokan kannettava tietokone, asennustuki, koulutus ja tarvittaessa myynnin jälkeinen tuki.

Voit pyytää 1-1 esittelyä yhdeltä digitaalisista erityisasiantuntijoistamme napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Katso video

Skannaustietojen vertailu hampaiden kulumisen seuraamiseksi Design App -sovelluksella

Medit tarjoaa potilaan seurantatoiminnon DESIGN APP -sovelluksessa.

Suorittamalla säännölliset skannaukset jokaisesta potilaasta jokaisella tapaamiskerralla voit mitata ajan kuluessa tapahtuvia muutoksia tarkasti. Tämä on arvokas visuaalinen työkalu hoitotarpeiden havaitsemiseen varhaisessa vaiheessa. Vielä tärkeämpää on, että tarkastelemalla muutoksia ja keskustelemalla niistä yhdessä potilaan kanssa, potilaan myöntyvyys lisääntyy, mikä johtaa onnistuneempiin hoitotuloksiin.

Katso lisätietoja alla olevasta videosta.

PYYDÄ TUOTTEISTA ESITTELYÄ ASIANTUNTIJALTAMME

MEDIT i600

Päästä klinikkasi potentiaali valloilleen

MEDIT i700

Digitaalinen hammashoito kätesi ulottuvilla

MEDIT 700 Wireless

Taikaa tehdään helpoksi yhdellä kosketuksella

OSTA MEDIT ELYSEE DENTALISTA

Medit_54-scaled-5.jpg
Medit_55-scaled-1.jpg
Medit_54-scaled-5.jpg
Medit_55-scaled-1.jpg

MEDIT i700 Wireless

Digitaaliset ratkaisut

Edelleen sama supervoimakas, kevyt ja tarkka i700. Mutta nyt myös langaton.

Nauti i700:n nopeasta nopeudesta langattomasti, virheettömästi. Ei johtoa, ei hankaluutta. Ilman johtoa skannaus on mukavaa missä tahansa kulmassa. Skannaa proksimaaliset alueet vaivattomasti ilman liikettä rajoittavaa johtoa.

Yläleuka + alaleuka + okkluusio

Jopa 30 potilasta vain 1 akulla

Virranhallinta

Akku loppu? Käytä mukana toimitettavaa virtajohtoa

MEDIT i700

Medit i700 tekee skannauksesta miellyttävän sekä hammaslääkärille että potilaalle

Medit Kytke & Skannaa: Toisin kuin useimmat markkinoiden skannerit, Medit i700 voidaan liittää suoraan tietokoneeseen virransyöttökaapelilla ilman virtakeskitintä ja lisäkaapeleita. Tämä Medit i700:n uusi ominaisuus parantaa liikkuvuutta ja huoltoa.

+ 70 FPS luokkansa nopein

245 g höyhenenkevyt

180° käännettävä kärki

Kaukosäätimen painike

MEDIT i600

i700:n älykkyys hieman väritettynä

Helppo tehdä kaikki: Medit i600 voidaan liittää suoraan tietokoneeseen yhdellä kaapelilla. Ei tarvita lukuisia kaapeleita ja muuntimia!

Digitaalinen hammashoito kätesi ulottuvilla.

Medit on yksi nopeiten ohjelmistopäivityksiä tarjoavista yrityksistä. Käyttäjät voivat saada päivitetyn skannerin parannetulla suorituskyvyllä ja uusilla ominaisuuksilla ohjelmistopäivitysten kautta.

MEDIT LINK

Medit link on täysin avoin järjestelmä

Skannaa hammaslääketieteellisiin toimenpiteisiin erikoistuneilla älykkäillä ominaisuuksilla ja sovelluksilla, paranna konsultaaatiokokemusta potilaan kanssa tarjotaksesi parempia hoitovaihtoehtoja. Paranna viestintääsi laboratorioiden kanssa reaaliaikaisen pilvipohjaisen järjestelmän avulla.

Aloita Medit-kokemuksesi Medit Appsin avulla.

Medit Apps esittelee nopeasti digitaalisia työnkulkuja käyttämällä skannaustietoja ja auttaa sinua hyödyntämään niitä monissa eri tapauksissa;  tietojen analysoimisessa, restauraatioiden ja mallien luomisessa ja potilaiden kanssa kommunikoimisessa yksinkertaisimmalla tavalla.

Pilvitallennus & Skannaustietojen synkronointi

Medit Link yhdistää pilvitallennustilan kaikille digitaalisille skannaustiedostoille, jotka vaativat näin vähemmän levytilaa. Voit käsitellä skannauksiasi, arkistoida helposti digitaalisia jäljennöksiäsi ja tilauksiasi sekä hallita kaikkea etänä. Kumppanit voivat myös helposti muokata työtiedostoja tarpeen mukaan.

MEDIT Academy

Medit Academy on laaja koulutusresurssi, joka tarjoaa sekä tuotetietoa että koulutusapua käyttäjillemme. Alusta tarjoaa ilmaisia kursseja ja tukea, jotka auttavat sinua saavuttamaan taitavamman skannaustavan Meditin kanssa.