KYSY HINTOJA ILMAN SITOUTUMISTA


Slider_Eletra_Chip-1.png
Slider_Eletra_Model_Chair.png
Slider_Eletra_Chip-1.png
Slider_Eletra_Model_Chair.png

ELETRA SMART

Ylivoimainen skannaussuorituskyky

The ELETRA SMART intraoraaliskanneri sisältää kaiken oleellisen moderniin hammaslääketieteeseen. Tarkkuus, nopeus, and miellyttävyys ovat vain alkua useille ominaisuuksille, jotka tekevät tästä skannerista ratkaisevan valinnan sekä ammattilaisille että potilaille.

Älä enää odota; ELETRA SMART on valmiina tervehtimään sinua! Paljasta ELETRA SMARTin edut heti tänään.

Virtaviivainen ja tehokas: Tunnistaa allemenot, tarkistaa preparointitilan, suorittaa okkluusiotarkistuksia, suorittaa preoperatiivisen skannauksen, mahdollistaa suoran 3D-mallitulostuksen, skannaa jäljennökset ja kiiltävät pinnat, ja paljon muuta…

Kalibrointiprosessi on täysin automaattinen. Se tapahtuu saumattomasti ilman tarvetta puuttua asiaan. Se vie vain muutaman minuutin, ja kaikki tämä tapahtuu tietokoneesi USB-porttiin kytketyn automaattilaatikon ansiosta.

Oletko valmis intraoraaliskannauksen suunnan muuttamiseen?

Eletran suosittelu

Hammaslääkäri Ruud Sips:

“Eletra, intraoraaliskanneri, joka on suunniteltu vaivattomaan käsittelyyn ja on niin kapea, että voit skannata kynäotteella

PYYDÄ 1-1 DEMOA SKANNERISPESIALISTILTAMME

ELETRA SMART intraoraalinen skanneri sisältää kaikki nykyaikaisen hammaslääketieteen perusasiat. Tarkkuus, nopeus ja mukavuus merkitsevät vain alkua useille ominaisuuksille, jotka tekevät siitä ratkaisevan tärkeän valinnan niin ammattilaisille kuin potilaille.

 

TRIOS Älykäs skannaustekniikka, joka on suunniteltu parantamaan hygieniaa, optimaalista ergonomiaa ja vaivatonta skannauskokemusta joka kerta.

 

 

 

 

MEDIT intraoraaliskannerit ovat yhdistelmä edistynyttä skannaustekniikkaa ja 20 vuoden teknistä osaamista, ja ne on suunniteltu erityisesti parantamaan potilaasi kokemusta.

 

 

Trios_Scanner_Slider_1-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_2-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_3-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_4-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_1-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_2-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_3-1-scaled.jpg
Trios_Scanner_Slider_4-1-scaled.jpg

3Shape Trios

Astu digitaalisen hammashoidon maailmaan 3Shape TRIOSin avulla ja löydä lukuisia mahdollisuuksia, jotka ylittävät nopeamman, helpomman ja mukavamman jäljennöksen ottamisen tavan. Sinulla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ja neuvonnassa potilaittesi kanssa entistä enemmän. Laajenna asiantuntemustasi uusilla hoitovaihtoehdoilla ja omaksu kustannustehokkaampia tapoja hoitaa potilaitasi ja liiketoimintaasi. Nauti mielenrauhasta, joka tulee luotettavan tuotteen mukana, johon kymmenet tuhannet hammaslääkärit luottavat ja käyttävät onnistuneesti päivittäin. Lisäksi, saat tukia yritykseltä, joka aloitti digitaalisen hammashoidon vallankumouksen yli kaksi vuosikymmentä sitten.

3Shape TRIOS. Parempi heille. Parempi sinulle.

Valtuutettuna jakelijana Elysee Dental tarjoaa 3Shape TRIOS 5 -langattoman intraoraaliskannerin, johon kuuluu kattava tukipaketti, mukaan lukien korkealaatuinen kannettava tietokone, asennustuki, koulutus ja tarvittaessa jälkimyynnin tuki.

PYYDÄ 1-1 DEMOA SKANNERISPESIALISTILTAMME

Medit_3-1-scaled.jpg
Medit_-1-scaled.jpg
Medit_2-2-scaled.jpg
Medit_3-1-scaled.jpg
Medit_-1-scaled.jpg
Medit_2-2-scaled.jpg

MEDIT

MEDIT on edelläkävijä hammaslääkäreiden siirtymisessä digitaalisen hammashoidon alalle ja luo tuotteita, jotka ylittävät heidän mielikuvituksensa. Heidän intraoraaliskannerinsa yhdistävät edistyksellisen skannausteknologian kahdenkymmenen vuoden insinööritietämykseen, ja ne on suunniteltu erityisesti parantamaan potilaskokemusta.

Elysee Dental on valtuutettu jakelija kaikille Medit-intraoraaliskannereille ja tarjoaa kattavan tukipaketin hankintaasi varten, johon sisältyy korkealaatuinen kannettava tietokone, asennusapu, koulutus ja tarvittaessa jälkimyynnin tuki.

Voit pyytää henkilökohtaista esittelyä digitaaliasiantuntijamme kanssa napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

PYYDÄ 1-1 DEMOA SKANNERISPESIALISTILTAMME