Tuki Elysee Dentalissa


Meillä asiakaspalvelu on etusijalla. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista tukea erityisesti vaativissa potilastapauksissa. Olipa kyse monimutkaisten potilastyötapauksien tukemisesta, kysymyksiin vastaamisesta tai ongelmien ratkaisemisesta, olemme täällä auttamassa. Omistautunut tiimimme on valmis tarttumaan mihin tahansa haasteeseen ja varmistamaan asiakkaidemme tyytyväisyyden.

ALL-IN-ONE-TILAUS/KOMMUNIKAATIOALUSTA

Iris

Kaikki riippuu asianmukaisesta ja hyvästä viestinnästä!

IRIS on kokonaisratkaisu, jonka avulla voit hallita Elyseelle lähettämiäsi tilauksia ja tiedostoja.

Tämä GDPR-yhteensopiva alusta tarjoaa välittömästi vastaanotollesi digitaalisen päivityksen, jossa potilasvaatimukset, potilasvalokuvat ja digitaaliset IOS-tiedostot lähetetään meille intuitiivisesti toimivan verkkoalustan kautta.

Videot ja webinaarit

Tiedon jakaminen on kaiken alku

Haluamme jakaa asiantuntemustamme ja tehdä hammaslääkärin työstäsi tehokkaampaa ja helpompaa. Siksi tarjoamme webinaareja, kampusiltoja sekä opetus- ja informatiivisia videoita, joiden avulla pysyt ajan tasalla uusimmasta hammasteknologiasta.

Halusitpa sitten parantaa tietämystäsi uusimmista hammaslääketieteellisistä materiaaleista tai oppia uusia tekniikoita täydellisten hammasproteesien luomiseksi, opetusvideomme auttavat sinua pysymään ajan tasalla. Käsittelemme monia eri aiheita, kuten CAD/CAM-tekniikkaa, digitaalista hammaslääketiedettä, implantologiaa ja paljon muuta.