Tuki Elysee Dentalissa

IRIS – täyden palvelun tilausjärjestelmä

Kaikki riippuu asianmukaisesta ja hyvästä viestinnästä!

IRIS on yksityisyydensuojaa kunnioittava tilausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita kaikkia Elyseelle lähettämiäsi töitä. Yksilölliset vaatimukset, kliiniset kuvat ja digitaaliset jäljennökset on helppo toimittaa laboratorioon intuitiivisen tilausprosessin avulla.

IRIS on ratkaisu, jota olet odottanut!

  • Kaikkien töittesi täydellinen historia on aina käden ulottuvilla.
  • Kaikkien tiedostojen, tietojen ja viestinnän tallentaminen turvallisessa ympäristössä.
  • Tilauksen tilan tarkastelu
  • Tuki ja viestintä foorumin kautta
  • GDPR-vaatimustenmukaisuus
  • Ei enää paperisia lomakkeita!
Siirry IRISiin
Pyydä tunnukset alempana olevalla lomakkeellla

IRIS-järjestelmän avulla saat keskitetyn verkkoalustan kaikkea Elysee Dentalin kanssa käytävää yhteydenpitoa varten, yleiskatsauksen kaikkiin tuotevaihtoehtoihin ja käyttäjäystävällisen vaiheittaisen prosessin, jonka avulla voit valita erityiset mieltymykset ja ladata digitaalisia tiedostoja ja valokuvia.

Chat-toiminnon avulla voit kommunikoida Elysee Dentalin kanssa reaaliajassa, mikä vähentää väärinkäsitysten, viivästysten ja uudelleenvalmistuksen riskiä. Lisäksi kaikki tiedostosi tallennetaan turvalliseen kojelautaan, johon pääset aina käsiksi, myös tulevaisuudessa. Näin ollen sinulla on aina käytettävissäsi kaikkien tilaustesi historia ja voit seurata tilaustesi vaiheita.

IRIS-järjestelmän avulla voit työskennellä paperittomasti, mikä auttaa vähentämään hiilijalanjälkeäsi ja varmistaa GDPR:n noudattamisen. IRIS tuo kaikki digitaalisen päivityksen edut vastaanotollesi.

Pyydä tili online-tilaamiseen

aloita tästä
Pyydä tili online-tilaamiseen

“IRIS tarjoaa välittömän digitaalisen päivityksen vastaanotollesi!”