Hammasteknikkomme auttavat sinua mielellään tiedoillaan.

Hammaslääkärit ovat keskeisessä roolissa suun terveyden ylläpitämisessä. Joskus he kohtaavat monimutkaisia tapauksia, joissa hammasteknikon asiantuntemus on korvaamaton. Hammasteknikot ovat erikoistuneet hammasproteesien, kruunujen ja muiden räätälöityjen hammaslaitteiden valmistukseen ja korjaukseen.

Hammasteknikot ovat yhteydessä tuotantoon ja asiakkaisiin, ja he ovat sparrauskumppaneita hammaslääkäreille vaikeissa tapauksissa. He voivat tarjota arvokasta tietoa ja kokemusta haastavissa tilanteissa, auttaa hoitosuunnitelman laatimisessa sekä antaa neuvoja materiaalien valinnassa.

Hammasteknikot ovat ajan tasalla viimeisimmistä tekniikoista ja materiaaleista, ja heidän asiantuntemuksensa lisää hoitomenestystä ja potilastyytyväisyyttä. Meillä on myös erikoisasiantuntijoita, jotka tarjoavat yksityiskohtaista tukea ja neuvoja tietyissä tuoteryhmissä.

Hammasteknisten asiantuntijoiden käyttö sparrauskumppaneina monimutkaisissa tapauksissa tarjoaa monia etuja. Heidät tavoittaa arkipäivisin klo 8.00-16.00 keskuspuhelinnumerosta 0400 994661. Voit myös varata puhelinkeskustelun heidän kanssaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.