Elysee Dental

Tuomme maailmanlaajuista asiantuntemusta paikalliseen hammashoitoon

Olemme edelläkävijä korkealaatuisten hammaslaboratoriotuotteiden ja -palveluiden tarjoamisessa hammasalan ammattilaisille. Tarvitsetpa kansainvälistä huippuluokan tuotantokapasiteettia tai nopeaa tukea paikallisesti, meiltä löydät tarvitsemasi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea sijainnista riippumatta. Siksi meillä on useita toimipisteitä kansallisesti ja kansainvälisesti, joten voimme tarjota asiakkaillemme kaikki heidän tarvitsemansa mahdollisuudet saavuttaa erinomaisia tuloksia.

Missio

Elysee Dental – Huippuluokan hammastekniikkaa, joka tarjoaa laadukkaan, taloudellisesti vahvan ja luotettavan kumppanuuden hammaslääkäreille. Teemme yhteistyötä laajasti hammasalan ammattilaisten ja opiskelijoiden kanssa, ja sitoudumme tarjoamaan huippuluokan hoitoja kaikille potilaille. Osallistumme varhaisessa vaiheessa uusien tekniikoiden ja materiaalien tieteelliseen tutkimukseen, jotta oikea hoito voidaan aina taata. Tietämyksemme ja mittakaavamme Modern Dental Groupin osana takaavat asiakkaillemme optimaalisen vastineen rahoilleen.

Visio

Elysee Dental haluaa tulla nähdyksi innovatiivisena organisaationa, jolla on ennustettava ja luotettava prosessi. Noudatamme tiukasti alan säännöksiä ja lääkinnällisten laitteiden toimintaohjeita. Kehitystyömme tavoitteena on täydellinen potilastulos, mukavuus ja maksimaalinen tehokkuus hammaslääkäreille. Toimimme läpinäkyvästi sertifioiduilla tuotteilla. Elysee Dental pyrkii vahvistamaan johtavaa asemaansa Euroopassa. Haluamme kuulla sinusta ja tarjota sinulle mahdollisuuden kokea omakohtaisesti laatu ja tehokkuus, jotka uskomme tuotteidemme ja palveluidemme tarjoavan.

Modern Dental Care -säätiö

Alan johtavana toimijana olemme täysin sitoutuneet käyttämään ratkaisujamme lisäarvon tuottamiseen hammaslääkäreille ja potilaille sekä luomaan kestävää menestystä kaikille sidosryhmille. Taitojemme ja ammatillisen verkostomme yhdistäminen myös vaikeissa olosuhteissa elävien ihmisten auttamiseksi tuntuu suurelta etuoikeudelta. Sen sijaan, että olisimme hajauttaneet osallistumisemme moniin sponsoroituihin hankkeisiin, joiden vaikutus on rajallinen, päätimme keskittää resurssimme eurooppalaisena modernien hammaslääkeyritysten konsernina pitkäaikaiseen ohjelmaan, jolla on merkittävä vaikutus.

Tiimimme

Olemme täällä sinua varten

Oletko kiinnostunut kokeilemaan tuotteitamme tai palveluitamme? Haluaisimme kuulla sinusta! Me Elysee Dentalilla uskomme tuotteidemme ja palveluidemme laatuun ja tehokkuuteen, ja haluamme sinun kokevan sen omakohtaisesti.