Elysee Dentalin koulutukset

Olemme erinomainen hammaslaboratoriokumppani, joka ei tarjoa ainoastaan korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, vaan myös räätälöityä koulutusta asiakkaidemme tarpeisiin. Tarjoamme eritasoista koulutusta, kuten perusmateriaaleja, ohjevideoita ja webinaareja, sekä edistyneempää koulutusta, mukaan lukien syvälliset live-koulutukset ja työpajat. Tämä auttaa asiakkaitamme parantamaan taitojaan, tuottavuuttaan ja tuloksiaan.

Live-kurssit

Pysy ajan tasalla:

Haluatko parantaa taitojasi ja viedä urasi uudelle tasolle?

Opi parhailta: Kurssimme ovat luoneet alan asiantuntijat, joilla on vuosien kokemus alastaan. Voit siis olla suoraan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja oppia heidän oivalluksistaan.

Live-kurssejamme päivitetään säännöllisesti kunkin alueen viimeisimmän kehityksen mukaan, mikä varmistaa, että sinulla on viimeisin tieto.

Webinaaritallenteet

Koulutusta sinulle sopivana ajankohtana?

Haluatko pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä mukavasti omassa kodissasi tai toimistossasi, ja missasit yhden webinaareistamme? Rekisteröidy saadaksesi webinaarin tallenteet ja voit oppia uutta. Ammatilliseen kehitykseen sijoittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Webinaari

Koulutusta kotoa käsin?

Elysee Dentalin tuoteasiantuntijat tarjoavat sinulle joka viikko erilaisia ​​webinaareja, joiden avulla voit parantaa taitojasi ja tietojasi ja pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä kehityksestä. Webinaarit ovat interaktiivisia, joten voit esittää kysymyksiä tai keskustella ongelmastasi. Ammatilliseen kehitykseen sijoittaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

E-oppiminen

Mahdollisuus lisätä tietämystäsi 24 tuntia vuorokaudessa.

Verkko-oppimisalustamme kattaa erilaisia ​​aiheita uusimmasta hammastekniikasta ja -tekniikoista digitaalisiin työnkulkuihin.

Verkko-oppimisen mukavuuden ja joustavuuden lisäksi kurssimme ovat myös ilmaisia, joten ne ovat ihanteellinen tapa parantaa tietojasi ja taitojasi. Lisäksi investoimalla koulutukseesi pystyt paremmin tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa potilaillesi ja saavuttamaan ammatilliset tavoitteesi.

Joten miksi odottaa? Ilmoittaudu jo tänään e-oppimisen alustalle Modern Dental Academyyn.

Tapausraportit

Lue kollegojesi kokemuksia!

Yrityksessämme olemme ylpeitä tapausraporteista, jotka ovat kirjoittaneet tuotteitamme käyttäneet terveydenhuollon ammattilaiset. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen ja haluat oppia lisää tuotteistamme, kutsumme sinut tutustumaan kollegojesi tapausraportteihin. Nämä raportit tarjoavat arvokasta näyttöä tuotteidemme eduista ja voivat auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä niiden käytöstä vastaanotollasi.