Miten voit yksinkertaistaa implanttihoitoja?

Mikä on TIN-ruuvi? TIN-ruuvi on pinnoitettu titaaniruuvi, jota käytetään hammasimplanttitoimenpiteissä. Titaanin laatu V on jo yleisesti käytetty materiaali hammasimplanteissa sen biokompatibiliteetin ja lujuuden vuoksi. Kuitenkin ohuen titaaninitridipinnoitteen lisääminen ruuvin pintaan tarjoaa useita keskeisiä etuja.

  • Parannettu lujuus ja kestävyys: Titaaninitridipinnoite merkittävästi parantaa ruuvin kovuutta ja kulumisen kestävyyttä, varmistaen pitkäaikaisen vakauden ja kestävyyden hammasimplantille.
  • Vähentynyt bakteerien tarttumisriski: TIN-pinnoite luo suojabarriäärin, joka minimoi korroosion riskin ja bakteerien tarttumisen, mikä on erityisen tärkeää suun ympäristössä.
  • Laaja yhteensopivuus: TIN-ruuvi voidaan asentaa yli 30 tunnetun implanttimerkin kanssa.

Osana implantteihin perustuvan proteettisen hoidon yksinkertaistamista ja parempien ratkaisujen luomista sisällytämme TIN-ruuvin standardina omiin yksilöllisesti suunniteltuihin abutmenteihimme ja Ti-base abutmentteihin varmistaaksemme optimaaliset tulokset jokaiselle potilaalle.

 

 

 

Osana jatkuvaa sitoutumistamme tarjota potilaillemme korkealaatuista hammashoitoa, olemme ylpeitä voidessamme sisällyttää TIN-ruuvit implanttitoimenpiteisiimme. Tämä edistysaskel heijastaa omistautumistamme uusimpien teknologioiden ja tekniikoiden hyödyntämiseen varmistaaksemme optimaaliset tulokset jokaiselle potilaalle. Katso Ruudin esittely TIN-ruuveista oheisesta videosta.

Kysy paikallisilta implanttiasiantuntijoiltamme, jos harkitset implanttihoitojen aloittamista tai sinulla on kysyttävää TIN-ruuvien käytöstä klinikallasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Paikallinen implanttitiimimme on täällä tarjotakseen sinulle tarvitsemasi tiedot ja tuen, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä potilaittesi hammasterveydestä.