Tässä on nopea tapa tarkempaan implanttien skannaukseen.

Olemme innoissamme esitellessämme uusimman skannausjatkeemme parempaan, nopeampaan ja tarkempaan implanttien skannaukseen.

  • Yhteensopivuus: Yli 30 merkin kanssa yhteensopiva Dess skannausjatke tarjoaa monipuolisuutta ja joustavuutta, mahdollistaen saumattoman integroinnin eri implanttijärjestelmiin, taaten mukautetun lähestymistavan.
  • Titanium Grade 5 -rakenne: Korkealaatuisesta Titanium Grade 5:stä valmistettu, tämä skannausjatke tarjoaa poikkeuksellista lujuutta ja kestävyyttä, taaten pitkäaikaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. + 40 sykliä
  • ZrN Periocoat®: ZrN Periocoat®:n sisällyttäminen varmistaa heijastamattoman pinnan, parantaen näkyvyyttä skannausproseduureissa ja edistäen tarkkaa datan hankintaa.
  • SelectGrip®-pinta: SelectGrip®-teknologiaa hyödyntävä, teollisesti hiekkapuhallettu pinta parantuneeseen kuvan hankintaan
  • Ruuviton suunnittelu: Ilman ruuvinreikää ja ruuvimeisselin tarvetta, tämä eliminoi Z-akselin vääristymän riskin, varmistaen tarkan ja vääristymättömän skannauksen tulokset.
  • Mukana teline: Jokaisessa Dess-implanttiskannausjatkeessa on teline, joka lisää käyttömukavuutta, mikä mahdollistaa helpon käsittelyn ja sijoittamisen skannaustoimenpiteiden aikana.

 

 

 

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaidemme potilaille korkeimman laadun hammaslääketieteellistä hoitoa, ja Dess skannausjatkeen käyttöönotto on todiste tästä sitoutumisesta. Sisällyttämällä tarjontaamme tämän huippumodernin teknologian, voimme varmistaa että saat mahdollisimman kehittyneen ja yksilöllistetyn hoidon.

Jos harkitset yksittäisen implantin skannaamista tai sinulla on kysyttävää skannausjatkeiden ja intraoraaliskannerien käytöstä praktiikallasi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Paikallinen implanttitiimimme on täällä tarjotakseen sinulle tarvitsemasi tiedot ja tuen, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä.