Tarkempi implanttien asennon rekisteröinti kokokaaren kuntoutuksessa

CAPS-menetelmää, eli Complete Arch Pilar Systemiä, voidaan käyttää implanttien asennon rekisteröintiin intraoraaliskannerin, kuten MEDIT, TRIOS tai ELETRA, avulla. Tämä järjestelmä on erittäin hyödyllinen kokokaaren kuntoutuksissa. Järjestelmä tarjoaa paremman rekisteröinnin, koska se ratkaisee IOS-järjestelmien kohdistusongelman hampaattomia kaaria skannattaessa. Lisäksi siinä on pystysuuntaiset stopparit pystysuoran ulottuvuuden rekisteröimiseksi purentaa skannattaessa.

Yksi CAPS-järjestelmän keskeisistä eduista on sen monipuolisuus ja sopeutuvuus erilaisiin kliinisiin tilanteisiin. Integroimalla digitaaliset jäljennökset ja pystysuoran ulottuvuuden rekisteröinnin, CAPS tehostaa työnkulkua, vähentäen tuoliaikaa ja parantaen kokonaistehokkuutta. Perinteiset implanttien rekisteröintimenetelmät saattavat aiheuttaa suurempia epätarkkuuksia ja vaativat useita käyntejä.

Kutsumme sinut liittymään matkallemme innovaation ja muutoksen pariin implanttihammashoidossa. Yksinkertaistamalla työnkulkuja ja omaksumalla CAPS-järjestelmän, voimme nostaa hoitotuloksen seuraavalle tasolle samalla kun parannamme ammatillista tyytyväisyyttä ja iloa ja teemme kattavasta hammaslääketieteestä helpompaa.