Kumppanisi digitaalisessa hammashoidossa

Hammaslääketiede on nopean digitalisaation kohteena, mikä muuttaa tapaamme lähestyä hammashoitoa. Olemme omistautuneet yksinkertaistamaan implanttihammaslääketiedettä hammaslääkäreillemme toteuttamalla viimeisimpiä innovaatioita ja tarjoamalla optimaalista tukea tapauksillenne. Esimerkkinä: Metalliset kirurgiset ohjaimet, koko kaaren pilarisysteemiä tukeva CAPS (Complete Arch Pilar System Aided), uudenlaiset skannausjatkeet ja intraoraaliskannerit.

Haluamme tarjota teille tehokkaita ja nautittavia digitaalisia työnkulkuja.

Me yksinkertaistamme innovaation avulla

  • Tarkkuus ja Paikkansapitävyys: CAPS:n, skannauskappaleiden ja intraoraalisten skannerien käyttö varmistaa tarkan ja paikkansapitävän datan hankinnan, mikä johtaa ennustettavampiin ja parempiin lopputuloksiin. Poistamalla manuaaliset virheet ja epäjohdonmukaisuudet voimme saavuttaa optimaalisia proteettisia lopputuloksia.
  • Aikatehokkuus: Uusien teknologioiden käyttöönotto implantti- ja restaurointiprosessin virtaviivaistamisessa säästää arvokasta aikaa sekä hammaslääkäreille että potilaille. Nopea datan keruu ja saumattomat digitaaliset työnkulut vähentävät tuoliaikaa, mahdollistaen tehokkaammat hoitokerrat ja parantaen potilastyytyväisyyttä.
  • Parannettu potilaskokemus: Luomme hammaslääkäreille ja potilaille entistä mielenkiintoisemman ja vuorovaikutteisemman kokemuksen. Digitaaliset jäljennökset ja virtuaaliset hoitosimulaatiot mahdollistavat meidän osallistaa potilaat heidän hoitopolulleen.
  • Monikäyttöisyys ja Mukautuvuus: Tarjoamalla ratkaisuja, jotka ovat yhteensopivia eri implanttijärjestelmien ja -merkkien kanssa, annamme hammaslääkäreille joustavuuden valita heidän mieltymyksiään ja käytännön tarpeitaan parhaiten vastaavat työkalut. Tämä mukautuvuus valtuuttaa hammaslääkärit tarjoamaan yksilöllistä hoitoa samalla tehostaen toimintaa ja tarjoten edullisen hinnan.

Uskomme, että digitaalinen nykyaikainen hammashoito voi olla sekä tehokasta että nautittavaa. Täysin digitaaliset työnkulut muuttavat perinteisiä prosesseja ennustettavampien tulosten suuntaan. Tukemalla hammaslääkäreitä tutoriaalien, webinaarien ja tapausesitysten avulla, me valtuutamme heidät omaksumaan digitaalisen hammashoidon luottamuksella ja ilolla. Kutsumme sinut liittymään meihin tässä innovaation ja muutoksen matkassa implanttihoidossa. Yksinkertaistamalla työnkulkuja ja omaksumalla viimeisimmät edistysaskeleet, voimme nostaa potilashoitoa uusiin korkeuksiin samalla parantaen omaa ammattityytyväisyyttämme ja iloamme.

Ota meihin yhteyttä