Hakulomake

Uudistettu kuvasto – Paljon uutta ja sopivasti vanhaa

Nyt kannattaa tutustua upouuteen kuvastoomme! Se sisältää paljon uutta tietoa sekä uusia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia unohtamatta vanhoja hyväksi todettuja tuotteita!

Medit i500 on todellinen innovaatio - 5 tärkeää syytä valita suuskanneri

  Elysee Dentalin webinaarit

  Viime vuosina olemme keskittyneet kehittämään ratkaisuja ja menettelytapoja, jotka tekevät sinun ja tiimisi työstä tehokkaampaa ja ennakoitavampaa, sekä mahdollistavat parempia kliinisiä tuloksia.

  Koronan vaikutus toimintaan

  Koronan vaikutukset näkyvät myös meidän toiminnassamme. Henkilökuntamme on emoyhtiömme suosituksesta työskennellyt toimipisteessä vain yksi henkilö kerrallaan. Noudatamme hallituksen suositusta vähentää fyysisiä kontakteja tekemällä mahdollisimman paljon etätöitä.

  Toimitusajat

  Toimitusajat normaalit

  Kaikkien tuotantolaitoksiemme henkilöstö on palannut töihin ja tuotannossa vallinnut ruuhka on nyt saatu purettua. Voimme jälleen toimittaa tilauksenne tavanomaisen aikataulun mukaisesti.

  Helpotusta toimitusaikoihin

  Ensi viikosta alkaen tuotantoajat lyhenevät ja ovat enää kaksi työpäivää pidempiä kuin normaaliajat. Työajat ovat olleet korona-viruksen vuoksi poikkeukselliseti kolme viikkoa viimeisten viikkojen ajan.