8 syytä oikoa hampaat 😁 ennen restoraatiota (ABC-hoito)

TrioClear™-hoidon tärkeys ennen hampaiden restaurointeja

Kosmeettisessa hammaslääketieteessä loistavan hymyn saavuttaminen vaatii usein monia vaiheita. Yhä suositummaksi tuleva lähestymistapa on oikominen, valkaisu ja komposiitti (Align, Bleach, and Composite) ABC-tekniikka. Mikä on ABC-tekniikka? Tämä on nopea ja edullisempi ratkaisu potilaille, jotka haluavat suoristaa ja valkaista hampaansa. Ensin keskitytään oikomiseen, tämän jälkeen valkaistaan hampaat kunnes potilaalla on haluttu hammassävy, ja lopuksi viimeistellään suoralla ruiskutettavalla komposiitilla.

Vaikka on helppoa keskittyä valkaisun ja ruiskuvalutekniikan aspektiin, alkuperäinen oikomis-vaihe on oleellinen. Tässä syyt:

  1. Säilyttää luonnolliset hampaat: Oikominen läpinäkyvillä oikomiskalvoilla säilyttää hampaiden luonnollisen rakenteen, välttäen tarpeetonta kiilteen poistoa.
  2. Parantaa esteettistä tulosta: Hampaiden suoristaminen luo harmonisemman hymyn, parantaen myÜhempää hoidon tulosta.
  3. Parantaa toiminnallisuutta: Oikea oikomistulos auttaa parempaan pureskeluun, suuhygieniaan ja yleiseen suun terveyteen.
  4. Varmistaa pitkäaikaisen vakauden: Suorat hampaat tarjoavat vakaan perustan restauroinneille, vähentäen tulevaisuuden ortodontisten ongelmien riskiä.
  5. Lisää kestävyyttä: Hampaiden suoristaminen varmistaa, että restaurointihoidot, kuten komposiitti, kiinnittyvät kunnolla ja kestävät pitempään.
  6. Kohottaa itsetuntoa: Hyvin suoristettu hymy lisää itsetuntoa ja luottamusta potilaissa.
  7. Tyydyttää potilaat: Sekä toiminnallisten että esteettisten huolien hoitaminen johtaa suurempaan potilastyytyväisyyteen.
  8. Kokonaisvaltainen lähestymistapa: Oikominen luo pohjan onnistuneelle ja kestävälle hymyn muutosprosessille.

TrioClear™ on ratkaiseva edistysaskel kohti optimaalista hammasestetiikkaa ja suun terveyttä. Hampaiden oikomisen asettaminen etusijalle ennen restaurointeja mahdollistaa että potilaat hyĂśtyvät näistä asioista: luonnollisen hammaskudoksen säilyminen, parantuneet esteettiset tulokset, lisääntynyt toiminnallisuus, pitkäaikainen vakaus ja kasvanut potilastyytyväisyys. TrioClear™‘n innovatiivinen lähestymistapa läpinäkyviin oikomiskalvoihin tarjoaa yksinkertaisen ja huomaamattoman tavan suoristaa hampaat, luoden perustan onnistuneelle hymyn uudistamiselle. Sen edullisten kustannusten ja tehokkaiden hoitotulosten ansiosta TrioClear™ on luotettava kumppani matkalla kohti loistavaa, terveellistä hymyä.