TrioClear™ Ortho & Resto yhdessä hoitosuunnitelmassa

TrioClear™ edustaa uraauurtavaa edistystä hampaiden oikomiskalvojen alalla, ja sen taustalla on tavoite mullistaa ja parantaa oikomishoitoprosessia. Nämä innovatiiviset oikomiskalvot, jotka tunnetaan nimellä TrioClear™, tarjoavat lähes huomaamattoman ulkonäön ja toimivat käyttämällä useita mittatilaustyönä valmistettuja, irrotettavia kirkkaita oikomiskalvoja. Nämä oikomiskalvot on suunniteltu huolellisesti ohjaamaan hampaita hellävaraisesti ja asteittain ihanteelliseen asentoonsa. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota kliinikoille luotettava ja ennustettava kalvoratkaisu, samalla kun minimoidaan hammastuolissa vietettävä aika.

Tämän webinaarin katsottuasi sinulla on selkeämpi käsitys siitä, kuinka TrioClear integroidaan yhdistelmähoitoon F.I.T.:n kanssa. Tässä videossa tohtori Kwee käsittelee haastavaa tapausta. Oikomiskalvohoito tarjoaa mahdollisuuden oikoa hampaat ja parantaa okkluusiota TrioClear™-tekniikalla ennen niiden restoratiivista hoitoa. Hän oikoo elementit palauttamalla okkluusion yhteistyössä F.I.T.:n kanssa. Forma®-injektiotekniikka. TrioClearin™-hoidon päätyttyä F.I.T.:tä käytettiin parantamaan luokan II purentaa ja palauttamaan hampaiden pituus ja toiminta.

Vieritä alas ja täytä lomake nähdäksesi videon.

Webinars

Puhujamme: Dr. T.N. Kwee

Taco Kwee on implantologi. Hän opiskeli hammaslääketiedettä Nijmegenin katolisessa yliopistossa, josta hän valmistui 24-vuotiaana vuonna 2004. Vuodesta 2016 lähtien hän on keskittynyt rekonstruktiiviseen (restoratiiviseen) hammashoitoon implantologian lisäksi. Tällä hetkellä hän on loppuvaiheessa koulutuksessaan restoratiiviseksi hammaslääkäriksi NVVRT:na. Kaiken tämän lisäksi Taco toimii vierailevana tutkijana ACTA:ssa ja vapaaehtoisena Kruispostissa Amsterdamissa. Siellä hän valvoo hammaslääketieteen opiskelijoita suorittamaan konsultaatioita ja hampaidenpoistoja paperittomilta ihmisiltä, joilla ei ole pääsyä säännölliseen suunhoitoon.

 

Progressiivinen voimakonsepti

Kolmikerroksinen materiaali

Bisfenoli-A-vapaa materiaali

FDA hyväksytty

Katso TrioClear™ Ortho & Resto samassa hoitosuunnitelmassa -webinaarin video ja aloita oppiminen nyt!

TrioDim Force™ -teknologia

Laajennettu ienalueen peitto

Vähemmän kiinnikkeitä

TrioClear™ iDesign suunnitteluohjelma

TrioClear-esittely

Esite

Ymmärtääksesi TrioClearin™ toimintaa paremmin, voit tutustua ainutlaatuisiin tuotespesifikaatioihin ja toimintatapoihin napsauttamalla tätä päästäksesi TrioClear™-esitteeseen.

TrioClear™-nettisivu

Tutustu kattavaan arkistoon TrioClear™-verkkosivustolla, josta saat yksityiskohtaista tietoa TrioClear™-oikomislaitteista ja niiden käytöstä oikomishoidossa. Löydät tiedoja tapaustutkimuksista ja usein kysytyistä kysymyksistä potilaiden kokemuksiin – meillä on kaikki mahdollisuudet!

Kliiniset esimerkit

Tässä tapausraportissa tohtori Mortier näyttää kuinka hän paransi potilaan estetiikkaa ja okkluusiota käyttämällä TioClear™-oikomiskalvoja.

ALOITA TRIOCLEAR™-HOITOJEN TARJOAMINEN ELYSEE DENTALIN KANSSA