Hakulomake

SMART Guide

SMART Guide, implantista riippumaton järjestelmä kolmiulotteiseen implanttisuunnitteluun

Tätä innovatiivista työkalua voidaan käyttää kaikissa yleisissä implanttijärjestelmissä. Tarkkoja porausmalleja voi tilata helposti joko suunnittelemalla itse tai antamalla kokeneiden suunnittelijoiden hoitaa suunnittelutyö SMART Guide 3D-suunnitteluohjelmalla. Siksi SMART Guide on täydellinen järjestelmä kokeneelle ja vähemmän kokeneelle hammaslääkärille.

SMART Guide tekee implantoinnin suunnittelusta selkeän kokonaisuuden kuvantamisesta aina leikkausohjuriin ja leikkausprotokollaan saakka. Kaikkien työvaiheiden sisällyttäminen SMART Guide -ratkaisuun tekee ohjatusta kirurgiasta nopeaa, kustannustehokasta ja luotettavaa.

Ohjattu menetelmä parantaa implantoinnin tarkkuutta, vähentää riskejä ja työaikaa, ja edistää kestävän ja laadukkaan protetiikan valmistusta. SMART Guide on läpimurto implantologiassa. Se kattaa kaikki ohjurityöskentelyn vaiheet ja palvelut mahdollistaen hammaslääkäreiden keskittymisen yksinomaan ammatilliseen työhönsä. SMART Guide on ensimmäinen järjestelmä markkinoilla, joka tekee ohjatusta implantoinnista miellyttävää ja stressitöntä päivittäistä rutiinia.