Uudista hymy: Hellävarainen ja tehokas hampaiden kulumisen hoito Forma® Injektio-tekniikalla

Hoitovaihtoehtojen tarjonta sisältää luonnostaan epäsuoria ratkaisuja ja laajan valikoiman käytettävissä olevia materiaaleja. Tämä skenaario edellyttää hampaiden preparaatiota, mikä ei aina ole mahdollista jokaiselle potilaalle. Elysee Dental pyrkii tarjoamaan ratkaisuja ja esittelee vaihtoehtoisen hoitomuodon: Forma® Injektiotekniikan, eli F.I.T.:n.

Tässä tekniikassa käytetään suoraan virtaavaa komposiittia saavuttamaan täydellinen, kokonaisvaltainen kuntoutus. Suorien komposiittimateriaalien koostumus on kokenut merkittävää kehitystä, mikä on johtanut sekä esteettisten että fyysisten ominaisuuksien optimointiin. Nykyään suoria komposiitteja tarjotaan virtaavana, injektoitavana koostumuksena, joka nanoteknologian ansiosta vastaa tahnamaisten komposiittien fyysisiä ominaisuuksia. Nämä injektoitavat komposiitit ovat kulutuksenkestäviä ja niillä on sopiva viskositeetti, vähäinen kutistuminen ja hyvä kiillon säilyvyys. Toisin sanoen: näitä komposiitteja voidaan käyttää pitkäaikaisena tai jopa lopullisena restaurointimateriaalina. Myöhemmässä vaiheessa voidaan silti harkita keraamisia restaurointeja, kuten “table tops” ja “laminaatteja”.

Epäilemättä jokaisella hammaslääkärillä on potilaita, jotka voidaan hoitaa F.I.T.-menetelmällä. Elysee Dentalin hyväksytyn digitaalisen suunnittelun pohjalta valmistetut vaihtelevat ja täydelliset mallien läpinäkyvät silikonimuotit takaavat täyden hallinnan interproksimaalisilla alueilla ja täydellisen okkluusion. Ihanteellisen morfologian luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ne, jotka ovat jo valinneet IOS-järjestelmän, löytävät F.I.T.-menetelmästä mielenkiintoisen uuden käyttöaiheen.

F.I.T.-paketti tarjoaa yhden pysähdyksen kaupan tunteen. Ratkaisuntarjoajana toimitamme täydellisen paketin, joka sisältää kaikki tämän toimenpiteen vaatimat työkalut ja tuotteet. Jos olet kiinnostunut, haluaisimme kutsua sinut osallistumaan yhteen suunnitelluista webinaareistamme tai työpajoistamme.