Video tilauksesta

Webinaari All-on X

Halutko pysyä ajan tasalla uusimmista alan trendeistä ja kehityksistä oman kodin tai toimiston mukavuudesta käsin? Oletko missannut jonkin webinaareistamme? Rekisteröidy saadaksesi webinaarin nauhoitteen täältä ja opi lisää All-on-X:stä.

Vasta kehitetty skannaussuunnitelma sisältää iOS:n ja LO RUSSO -retraktorien käytön, mikä tarjoaa tarkat IOS-tiedot implanttien sijainneista.

Kolmivaiheinen työnkulku tarjoaa merkittävän ajansäästön hoitotilanteissa. Tarkkuuden ja ennakoitavuuden osalta saavutamme korkeimman tason ja pystymme tarjoamaan huipputason passiivisen istuvuuden esteettisen täyden kaaren implanttirekonstruktioissa. Kiinteitä ja irrotettavia vaihtoehtoja on useita, ja jokaisella vaihtoehdolla on omat ominaisuutensa ja edut potilastarpeiden täyttämiseksi.

Tutustu tähän uuteen skannaussuunnitelmaan ja All-on-X-portfolioon webinaarivideossa!

Webinaarin äänitteestä opit miksi All-on X on niin tärkeä hammaslääkäreille. Opit myös käyttämään uutta skannaussuunnitelmaa sekä saat tiedot hoitovaiheista, kustannuksista sekä eroista kiinteiden ja irrotettavien All-on X -siltojen välillä.

Digitaalinen tarkkuus

Passiivinen istuvuus

50 % vähemmän tuoliaikaa

Vahvempi, monoblokkimuotoilu

Aloita oppiminen All-on X:stä

video on demand

Katso video All-on X -webinaarissa.