Hakulomake

Medit i500 kasvattaa suosiotaan Suomessa

Medit Companylla on 20 vuoden kokemus 3D-skannauslaitteiden kehittämisestä. Aluksi kohteena oli teollisuuden tarvitsemat tarkat 3D-skannerit, sittemmin hammaslaboratorioskannerit ja viimeisimpänä intraoraaliskanneri Medit i500, joka lanseerattiin vuonna 2018. Ensimmäisenä vuonna se pompsahti Euroopan myyntilistojen kärkeen. Tämän jälkeen suosiota onkin riittänyt. Mutta mikä on suosion salaisuus?

Ratkaiseva ero muihin skannereihin on se, että Medit i500 on vain skanneri. Sillä ei ole siihen liittyvää suunnitteluohjelmistoa, ja sitä käytetään yksin skannaamiseen ja tiedostojen lähettämiseen. Jos haluat vain skannata ja lähettää työt laboratorioon, tämä voi olla tarkalleen se mitä olet etsinyt. Meditistä saa helposti vietyä tiedostot myös mm. Exocad-suunnitteluohjelmaan, jossa työn suunnittelu voidaan toteuttaa. Avoin järjestelmä mahdollistaa intergroidun CAD/CAM-työnkulkun, ja STL-tiedostot saa siirrettyä haluttuihin järjestelmiin ja siten optimoitua toimivuuden.

Tehokkuus ja tuottavuus on viety Medit i500:ssa äärimmilleen. Ainutlaatuinen suorituskyky yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan tarjoavat poikkeuksellisen nopeasti tuottoa sijoitukselle. Skanneri ei tarvitse lämpenemisaikaa ja sitä voidaan käyttää heti sen käynnistämisen jälkeen. I500 skannerissa on sisäänrakennettu tuuletin. Tämä mahdollistaa pidemmänkin skannauksen yhdellä kertaa, koska tuuletin estää skannerin kärjen höyrystymisen.

Älykäs skannauksen tunnistusalgoritmi kahdella nopealla kameralla tekee skannauksesta nopeaa ja tehokasta. Realistinen, teräväpiirtoinen väriestetiikka lisää hampaan valmistukselle tärkeää informaatiota. Yksi asia joka Meditin käytössä erottaa sen muista skannereista on, kuinka nopeasti se löytää paikan uudelleen, kun skannaus keskeytetään ja käynnistetään uudelleen.

I500 on vaikuttava skanneri kokonaisuudessaan ja suorittaa kokoleuanskannaukset muutamassa minuutissa. Useimmissa tapauksissa ei tarvita jauhetta, mikä mahdollistaa saumattoman skannausprosessin ja lisää potilaan mukavuutta. Medit i500 toimii hyvin myös hampaattomien alueiden skannauksessa. Kaiken kaikkiaan skannauskokemus on sujuva ja I500 varmistaa erikoistumisesta riippumatta, että hammaslääkärin ammattitaito täytetään, työnkulku optimoidaan ja joustavuus taataan.

Meditin tavoite on selkeä: Se panostaa aina voimakkaimmin tekniikkaan lunastaakseen luottamuksen, kunnioituksen ja rakkauden, jota on saanut asiakkailtaan. Tämän ansiosta potilaat saavat yhä parempaa hoitoa ja toivottavasti osaltaan myös hammaslääkärien elämä helpottuu. Ohjelmistolla on vaikuttava valikoima erilaisia työkaluja skannausanalyysiin ja skannauksen käsittelyyn. Myös uusia työkaluja lisätään jatkuvasti ja niistä ei peritä erillisiä laajennusmaksuja. Kannattaa siis pitää päivitykset ajan tasalla.

Medit i500:n menestys on yhdistelmä eri tekijöitä; nopea ja tarkka skannaus, nopea jatkaminen sieltä, mihin skannaus lopetetaan, ja sisäänrakennettu tuuletin, joka estää höyryn ja mahdollistaa pitkät keskeytymättömät skannaukset. Kysy lisää: p. 0400 994 661.

Katso hammalääkäri Jukka Novion ajatuksia Medit i500:sta videolta: https://www.facebook.com/ElyseeDentalFI/videos/227323275045655/?d=null&vh=e

Hammaslääkäri Jukka Novio: ”Medit i500 on aikaansaanut ison boostin meidän kassavirtaan”

Medit i500:n käyttäjä: “The i500 is truly an impressive intraoral scanner.”

julkaistu 10.6.2020