ThinkDigital_Slider_Lecture-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Workshop-RAYFace-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Workshop-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Worksh-Optshade-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Lecture-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Workshop-RAYFace-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Workshop-scaled.jpg
ThinkDigital_Slider_Worksh-Optshade-scaled.jpg

Kohokohdat Think Digital -tapahtumasta Dongguanissa, Kiinassa

Hammaslääketieteen maailma kokee muutoksen, kun digitaaliset teknologiat tekevät hammashoidoista ennustettavampia ja vähemmän invasiivisia. Tärkeä askel matkallamme oli äskettäinen Think Digital -tapahtuma Dongguanissa, Kiinassa, jossa hammaslääketieteen ammattilaiset kokoontuivat keskustelemaan ja tutkimaan digitaalisen hammaslääketieteen viimeisimpiä kehityksiä.

Digitaalinen hammaslääketiede on keskipisteenä Dongguanissa

Think Digital -tapahtuma Dongguanissa ei ollut vain yksi konferenssi muiden joukossa, vaan merkkipaalu hammaslääketieteen tulevaisuudelle. Tapahtuman keskiössä oli digitaalisten teknologioiden integrointi päivittäiseen hammaslääkärinvastaanottoon, ja siinä korostettiin työkaluja ja tekniikoita kuten 3D-kuvantaminen, CAD/CAM-ratkaisut ja digitaalinen oikominen. Nämä innovaatiot lupaavat parantaa diagnostista tarkkuutta, tehostaa hoidon suunnittelua ja varmistaa paremmat potilaiden hoitotulokset pienemmällä biologisella hinnalla.

Yksi tapahtuman pääteemoista oli painotus koulutukseen ja käytännön kokemukseen. Osallistujilla oli mahdollisuus työskennellä digitaalisen teknologian parissa, mukaan lukien RAYFace-kasvoskannerilla tehdyt 3D -hymyjen suunnittelusimulaatiot ja edistyneet ohjelmistojärjestelmät, jotka tarjoavat uuden tason viestintää ja tiedonjakoa. Tämä käytännön kokemus on ratkaisevan tärkeää, jotta hammaslääkärit ymmärtävät digitaalisten työkalujen mahdollisen vaikutuksen ja sovellukset omalla vastaanotollaan.

Haastattelu: Torsten Schwafert ja tohtori Jasper Thoolen

Monet hammaslääkärit ovat vasta aloittamassa digitaalista matkaansa, mutta mitä digitaalisen alan asiantuntijamme, tohtori Jasper Thoolen, neuvoo alkuun pääsemiseksi ja digitaalisemmaksi siirtymiseksi? Lue lisää Torsten Schwafertin, Modern Dental Europen toimitusjohtajan, haastattelusta tohtori Jasper Thoolenin kanssa.

Haastattelut avainpuhujien kanssa

Katso Think Digital -avaintapahtumamme puhujien haastatteluvideoita. He puhuvat hammaslääketieteen tulevaisuudesta ja teknologisista kehityksistä.

Materiaalitieteen nopeiden edistysaskeleiden ja tekoälyn integroinnin myötä hammaslääketieteen kenttä kokee merkittävän muutoksen. Biologisesti hajoavien materiaalien tutkimuksesta aina tekoälyn soveltamiseen hoidon suunnittelussa ja potilaan hoidossa, puhujamme haluavat antaa sinulle näkemyksiä alan uusista trendeistä ja haasteista.

Liity mukaan ajatustenvaihtoon hammaslääkäreiden, oikomishoidon asiantuntijoiden, tutkijoiden ja teollisuuden asiantuntijoiden kanssa keskustellessamme hammashoidon tulevaisuuden monimutkaisuuksista ja mahdollisuuksista. Yritetään yhdessä ymmärtää paremmin hammaslääketieteen jatkuvasti muuttuvaa maisemaa.

Think Digital EU-Roadshow

Kutsumme sinut mukaan Think Digital European Roadshow -kiertueelle, jossa innovaatio ja hammaslääketiede kohtaavat digitaalisella aikakaudella! Dongguanissa järjestetyn tapahtuman menestyksen jälkeen Modern Dental Europe käynnistää European Roadshow -kiertueen, jonka tarkoituksena on levittää Kiinassa esitettyä tietoa ja innovaatioita. Kiertue kulkee Euroopan suurkaupunkien, kuten Rooman, Pariisin, Kööpenhaminan, Amsterdamin, Lontoon ja Kölnin, läpi. Jokainen tapahtuma räätälöidään vastaamaan paikallisten hammaslääketieteen ammattilaisten ainutlaatuisia haasteita ja mahdollisuuksia.

Intraoraaliskannerin omistaminen ei tee sinusta digitaalista hammaslääkäriä. Haluamme selittää digitaalisen tarinamme ja ajattelutapamme. Uskomme, että digitaalinen hammaslääketiede parantaa hoitotuloksialisää minimaalisuutta, helpottaa vaikeita hoitoja ja tekee hyvästä hammashoidosta saavutettavaa.

Roadshow toimii alustana Dongguanissa aloitettujen keskustelujen jatkamiselle, sisältäen työpajoja ja seminaareja, joissa syvennytään digitaalisen hammaslääketieteen erityispiirteisiin. Aiheina olivat muun muassa digitaalisen työnkulun integrointi, potilasviestintä ja tietoturva, tarjoten kattavan kuvan siitä, kuinka digitaaliset työkalut voidaan saumattomasti integroida hammaslääkärinvastaanottoihin.

Vaikutukset ja tulevaisuuden näkymät

Think Digital -tapahtuma on jo vaikuttanut merkittävästi hammaslääketieteen alaan maailmanlaajuisesti, tarjoten ammattilaisille työkaluja ja tietoa siirtymisessä digitaalisiin käytänteisiin. Jatkossa digitaalisen hammaslääketieteen kenttä laajenee edelleen jatkuvien teknologisten edistysaskeleiden ja digitaalisten ratkaisujen lisääntyvän käyttöönoton myötä. European Roadshow vahvistaa tätä vaikutusta ympäri Eurooppaa. Nämä tapahtumat yhdessä merkitsevät ratkaisevaa askelta eteenpäin digitaalisen hammaslääketieteen vallankumouksessa, joka lupaa tehokkaampia ja vaikuttavampia hammashoitoja ja muuttaa alaa parempaan suuntaan.