Tilausvideo: Webinaari RAYFace

Haluatko pysyä ajan tasalla viimeisimmistä alan trendeistä ja kehityksestä omasta kodistasi tai toimistostasi käsin? Oletko missannut jonkin webinaareistamme? Rekisteröidy saadaksesi webinaarin äänitteet täältä ja aloita oppiminen RAYFacesta.

RAYFacen edistynyt teknologia ja innovatiivinen suunnittelu tuovat uuden tason tehokkuutta, tarkkuutta ja mukavuutta hoitoprosessiin tarjoten potilaille ja hammasalan ammattilaisille elämää muuttavan kokemuksen.

Kuuden kameran ja edistyksellisen teknologian avulla RAYFace tallentaa kuvan sekunnin murto-osassa, ilman minkäänlaista potilaan liikuttamisen tarvetta. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa tarjoaa poikkeuksellista kuvanlaatua ja hiuksenhienoa tarkkuutta.

Intraoraaliset skannaukset ja tietokonetomografia (CT) yhdistetään automaattisesti virtuaalikasvoihin, joita kutsutaan “Dental Avatariksi”. Näin 3D-virtuaalipotilasta analysoidaan kehittyneellä kasvohallinnoidulla teknologialla esteettistä ja toiminnallista hymysuunnittelua varten.

Tätä 3D-virtuaalipotilasta käytetään laboratoriossa kasvolähtöisen digitaalisen hoitosuunnitelman luomiseen, mikä johtaa uuteen hymyyn, joka sopii kasvoihin täydellisesti.

Webinaarin äänitteestä opit miksi RAYFace on niin tärkeä hammaslääkäreille ja miten se eroaa markkinoilla olevista muista laitteista. Opit myös käyttämään laitetta oikein, ja kuulet mitkä ovat kustannukset sekä mahdolliset käyttökohteet vastaanotollasi.

Salamannopea yhden kuvan skannaus

Automaattinen kohdistus

Kasvolähtöinen hoito

Viestinnän tehostaminen

Aloita oppiminen RAYFacesta

video tilauksesta

Katso video RAYFace-webinaarissa.