TÄMÄN LAITTEEN KANSSA OLET JO TULEVAISUUDESSA!

5 syytä, miksi sinun pitäisi aloittaa Rayface-skannerin käyttö

1. Salamannopea yhden otoksen skannaus: RAYFacen huipputeknologia skannaa kasvot vain 0,05 sekunnissa, mikä tarjoaa nopean ja tehokkaan prosessin, joka säästää hammaslääketieteen ammattilaisten ja potilaiden aikaa.

2. Automatisoitu kohdistus: RAYFace hyödyntää edistyksellistä tekoälyteknologiaa kohdistaakseen virtuaalisen potilaan kasvokuvan automaattisesti IOS-tiedoston ja KKTT-tiedoston kanssa, luoden 3D-virtuaalipotilaan, joka on analysoitu huippuluokan kasvomuotoilutekniikalla esteettisestä asettelua ja hymy-suunnittelua varten. Automaattisesti generoitu virtuaalinen kasvokaari!

3. Kasvolähtöinen hoito: ainutlaatuinen lähestymistapa hammashoitoon, jossa keskitytään luomaan luonnollinen tasapaino kasvojen piirteiden ja hampaiden välille, jolloin tuloksena on persoonallinen ja luonnollisen näköinen hymy.

4. Potilasviestinnän parantaminen: RAYFace on tehokkain viestintäväline potilaiden ja kumppaneiden kanssa. RAYFace voi auttaa paitsi sujuvassa kommunikoinnissa hammaslääkäreiden ja potilaiden välillä, myös virtuaalisten potilastietojen jakamisessa laboratorioosi kommunikaatioalustamme, RAYTeamsin kautta.

5. Saumaton integrointi digitaalisiin työnkulkuihin: Digitaalisen hammaslääketieteen aikakaudella saumaton integrointi on avainasemassa. Rayface-skannerit on suunniteltu integroitumaan vaivattomasti olemassa oleviin digitaalisiin työnkulkuihin, mikä helpottaa hammaslääkäreiden sujuvaa siirtymistä digitaalisiin ratkaisuihin.

Milloin RAYFacea käytetään?

RAYFace parantaa potilastapauksiemme onnistumista, koska alamme suunnitella hampaita kasvoihin. Kasvot todella tekevät hymyn. Kaikille näille indikaatioille RAYFace tuo meille lisäarvoa:

1. PROTEETTINEN SUUNNITTELU (DSD): keskiviiva, kallistus, inkisaalikulma, hymylinja

2. USEAT TAPAUKSET: purentataso, kallistus, purentaliike

3. HAMMASPROTEESIT, KOKOLEUAN IMPLANTTITYÖT, C&B&I, F.I.T.

4. TrioClear™ oikomiskalvotapaukset: RAYFacea voidaan käyttää kasvolähtöiseen oikomiseen