Hakulomake

Täyden palvelun hammaslaboratorio

Laaja valikoima ja korkea laatu

Elysee Dental on täyden palvelun hammaslaboratorio. Elysee Dental tarjoaa kattavan valikoiman hammasteknisiä ratkaisuja erittäin korkealaatuisesti valmistettuna. Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiseen hintaan kaikki hammaslaboratorion valmistamat tuotteet: mm. irrotettavat hammasproteesit (kokoproteesi, osaproteesi, rankaproteesi (crco ja titaani)), kruunut, sillat, oikomiskojeet, hammassuojat, purentakiskot, uniapneakiskot (MRA), valkaisulusikat, implanttikruunut, implanttisillat, jatkeet (yksilöllinen, tehdas, ti-base), diagnostinen suunnittelu (myös cad/cam). Lisäksi Elysee Dental toimii käyttäjäystävällisen ja laadukkaan Medit i500 intraoraaliskannerin (ios) jälleenmyyjänä.

Aloitimme toimintamme Suomessa vuonna 2015, jolloin hollantilainen Elysee Dental perusti meidät tytäryhtiökseen. Toimipisteemme on Vantaalla, josta palvelemme koko Suomea. Elysee Dental toimii myös Belgiassa, Espanjassa, Norjassa ja Tanskassa, ja tavoitteenamme on laajentaa toimintaa myös uusille markkinoille.

Työmme valmistetaan Modern Dental Laboratory:ssamme Kiinan Schenzenissä, sekä jyrsintäkeskuksessamme Saksan Emmerich am Rheinissä.

Innovaatio

Laajan asiantuntijaverkostomme ja yliopistoyhteistyömme ansiosta olemme aina tekemisissä uusimpien tekniikoiden ja keksintöjen kanssa. Pyrimme hyödyntämään monipuolista osaamistamme uusien tuotteiden ja palvelujen muodossa. Jatkuva panostuksemme digitaalisten työkalujen hyödyntämiseen mahdollistaa parempien ratkaisujen tarjoamisen potilaille, sekä hammaslääkärin työn helpottamisen. Kommunikoinnin ja yhteistyön optimointi hammaslääkärin ja Elysee Dentalin välillä on tärkeä osa toimintaamme.

Korkea laatu

Käytämme vain CE-merkittyjä materiaaleja ja tuotteita maineikkailta valmistajilta (esim. Ivoclar, Candulor, Kuraray, Bego). Elysee Dental on osa Modern Dental Group:ia – yhtä maailman suurimmista hammaslaboratorioista, ja yhtä ainoista, jolla on ISO 9001-2008 -laatusertifikaatti ja ISO13485‐2012 -lääkinnällisten laitteiden laatusertifikaatti. Tämän ansiosta voimme toimittaa laadukasta hammastekniikkaa asiakkaillemme käyttäen aina uusimpia materiaaleja ja tekniikoita, edulliseen hintaan.

Toimintamme täyttää luonnollisesti kaikki hammaslaboratorioille ja lääkinnällisten laitteiden valmistamiselle asetetut vaatimukset. Tiukan, moninkertaisen laaduntarkkailun lisäksi käytämme ulkopuolista laadunvalvojaa toimintamme laadun varmistamiseksi. Laadunvalvojana toimii saksalainen TÜV Süd.

Laatutodistus

Toimitamme jokaisen työn mukana yksityiskohtaiset tiedot käytetyistä materiaaleista, valmistajista, CE-merkinnöistä ja sarjanumeroista. Tiedot tallentuvat myös järjestelmään, josta voitte hakea niitä valmistenumeron avulla, joka toimitetaan jokaisen työn mukana.