Miksi valita intraoraaliskanneri perinteisen analogisen jäljennöksen sijaan?

Vastaus löytyy monista eduista, joita intraoraaliskanneri tarjoaa.

Ensinnäkin intraoraaliskannerit, kuten Eletra-skanneri, tarjoavat poikkeuksellisen tarkkuuden. Toisin kuin analogiset jäljennökset, jotka ovat herkkiä ilmakuplille ja epätarkkuuksille, digitaalinen skannaus tarjoaa tarkkoja ja yksityiskohtaisia näkymiä potilaan suun anatomiasta. Tämä tarkkuus johtaa paremmin istuviin restoraatiohin ja parempiin hoidon tuloksiin.

Kyse ei ole vain tarkkuudesta, vaan myös tehokkuudesta. Intraoraaliskannerilla digitaalisten jäljennösten tekeminen on nopeaa ja helppoa. Pitkät valmisteluajat ja sotkuiset jäljennösmateriaalit ovat mennyttä aikaa. Muutamalla hiiren napsautuksella hammaslääkärit voivat luoda kattavia digitaalisia jäljennöksiä muutamassa minuutissa, säästäen sekä omaa että potilaidensa aikaa.

Intraoraaliskannaus poistaa perinteiseen jäljennökseen liittyvät vaivalloiset pakkaus– ja desinfiointimenettelyt. Lähettämällä digitaaliset tiedostot suoraan hammaslaboratorioon, hammaslääkärit voivat tehostaa työnkulkua ja vähentää virheiden tai kontaminaation riskiä kuljetuksen aikana.

 

 

Ehkä tärkeintä on, että digitaalisen teknologian käyttö parantaa kokonaisvaltaista potilaskokemusta. Potilaiden ei enää tarvitse käyttää epämukavia jäljennöslusikoita tai huolehtia mahdollisista epätarkkuuksista restoraatioissaan. Sen sijaan he voivat nauttia mukavammasta ja tehokkaammasta hoitoprosessista, mikä johtaa lopulta suurempaan tyytyväisyyteen ja luottamukseen hammaslääkäriään kohtaan.

Lyhyesti sanottuna, intraoraaliskannerin käytön edut ylittävät huomattavasti analogisen jäljennöksen edut. Ylivertaisen tarkkuuden ja tehokkuuden sekä suuremman potilastyytyväisyyden ansiosta digitaalinen skannaus on kiistatta modernin hammaslääketieteen tulevaisuus. Miksi tyytyä vanhentuneisiin menetelmiin, kun voit omaksua digitaalisen vallankumouksen ja tarjota potilaillesi parasta mahdollista hoitoa?