Minkä tason tarkkuutta odotat kokokaaren skannaukselta?

ELETRA SMART -intraoraaliskanneri erottuu nopeudellaan, tehollaan, tarkkuudellaan ja täsmällisyydellään, kaikki sen erinomaisen teknologian ansiosta. Tämä kehittynyt skanneri tarjoaa nopeampia ja kompaktimpia skannauksia, parannetulla tarkkuudella ja minimoiduilla virheillä lopullisessa kuvassa.

Se tarjoaa poikkeuksellista tarkkuutta ja toimii uskomattomalla tarkkuudella. Esimerkiksi yksitt√§isen kruunun tapauksessa ELETRA SMART -skanneri saavuttaa vaikuttavan 7 őľm:n tarkkuuden.

Jopa kokoleuan skannauksessa, joka tyypillisesti sallii jopa 100 őľm tarkkuuden, skanneri erottuu vaikuttavalla 30 őľm:n tarkkuudella. T√§m√§ tarkkuustaso mahdollistaa tarkan ja t√§sm√§llisen hoitosuunnittelun.

Lisäksi erinomaisen suorituskykynsä lisäksi ELETRA SMART -skanneri painottaa myös käyttäjäystävällisyyttä ja edullisuutta. Se tarjoaa intuitiivisen käytön ja käytännöllisen hinnoittelumallin, mikä tekee siitä houkuttelevan ratkaisun hammasalan ammattilaisille, jotka haluavat parantaa vastaanottonsa palvelua ilman suuria rahallisia investointeja.

Materiaalintunnistuksen sisällyttäminen tehostaa skannausprosessia erilaisille hammasmateriaaleille, mukaan lukien metallit, muovit ja pehmytkudokset. Tämä takaa tarkat ja luotettavat tulokset laajalle kirjolle hammaslääketieteellisiä toimenpiteitä.

Valitsemalla intraoraaliskanneri, joka hyödyntää koodattua rakennevaloteknologiaa, teet sijoituksen hammaslääkärivastaanottosi tarkkuuteen, tehokkuuteen ja tulevaisuuden valmiuteen. ELETRA SMART -intraoraaliskanneri yhdistää poikkeuksellisen suorituskyvyn, käyttäjäystävällisen käytön ja kehittyneet ominaisuudet tarjoten sinulle tarvittavat työkalut optimaalisen hoidon tarjoamiseksi potilaillesi.