Hakulomake

Uudistettu kuvasto – Paljon uutta ja sopivasti vanhaa

Nyt kannattaa tutustua upouuteen kuvastoomme! Se sisältää paljon uutta tietoa sekä uusia tuotteita ja tuotekokonaisuuksia unohtamatta vanhoja hyväksi todettuja tuotteita! Uutuuksista voisi mainita tutkitun, kaikkien hammaslääkäreiden käyttöön sopivan kalvo-oionnan, Trio Clearin.  Kannattaa myös tutustua hintaesimerkkeihin sivuilla 60-62.

Toivomme teidän myös tutustuvan toimintamme kulmakiviin (s. 4-5): Maailmanlaajuisesti tunnustettuun laatuun ja laatustandardeihin, digitaalisuuden ja maailmanlaajuisen verkoston hyödyntämiseen asiakkaiden auttamisessa sekä työntekijöiden arvostamiseen niin laboratorioissa kuin muissa toimipisteissä. Tutustu myös hyväntekeväisyysjärjestömme toimintaan sivulta 67.

Olemme nähneet paljon vaivaa, jotta kuvasto olisi mahdollisimman helppolukuinen ja miellyttävä selailtava. Toivomme sen antavan teille hyödyllistä tietoa erilaisten ratkaisuiden eduista ja helpottavan materiaalien ja ratkaisuiden valintaa eri käyttökohteissa. Kuvasto on kuitenkin vain pintaraapaisu tuotevalikoimastamme, ja jos jokin asia kiinnostaa syvemmin, voimme pyynnöstänne lähettää lisätietoja esimerkiksi laajemman tuotekohtaisen esitteen muodossa. Kuvastoon on linkki ohessa, mutta sen löytää jatkossa nettisivultamme Elysee-dental.fi -> Lataukset -> Tuote-esitteet -> TUOTEKUVASTO

Toivomme teille miellyttävää lukuelämystä ja jos jostakin asiasta herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme.

Tutustu kuvastoon!

julkaistu 15.4.2020