Hakulomake

  1. Onnistumisen todennäköisyys on korkeampi. Tilastojen valossa onnistut restauraation tekemisessä todennäköisemmin, kun otat jäljennöksen suuskannerilla, verrattuna analogiseen menetelmään. Analogisen menetelmän vaarana ovat venymät ja vääristymät. Huippulaatuinen Medit i500 –suuskanneri jäljentää tarkan värillisen pinnan, johon restauraatiot on helppo suunnitella. Tieto siirtyy virheettömästi vastaanotolta laboratorioon.

 

  1. Sinulla on täysi varmuus käyttää skanneria ensimmäisestä päivästä lähtien. Medit i500 on suunniteltu ja kehitetty käyttäjäkokemusten perusteella, mikä tekee siitä markkinoilla olevista suuskannereista helppokäyttöisimmän. Skannerin toimitus Elysee Dentalista sisältää huippulaadukkaan kannettavan tietokoneen, johon on valmiiksi asennettu kaikki tarvittava, jolloin skannerin käyttöönotto on todella helppoa. Muutama minuutti toimituksen jälkeen olet valmis skannaamaan ja lähettämään jäljennökset laboratorioon.

 

  1. Saat markkinoilla testatun toimintamallin. Eurooppalaiset hammaslääkärit ovat todenneet Meditin edut, sillä Medit i500 on Euroopan myydyin suuskanneri. Huomaat jo tietokoneruudulta mahdolliset jäljennösvirheet ja voit korjata ne samantien. Mikrobit eivät siirry vastaanotolta eteenpäin. Toimitusaika lyhenee, kun kuljetuksiin ja mallien valamiseen sekä työstämiseen ei mene aikaa. Näistä ja monista muista työnkulkua helpottavista eduista pääset nauttimaan Meditin avulla.

 

  1. Saat huiman taloudellisen edun. Suuskannerin käyttö on lisännyt hammaslääkärien kassavirtaa huomattavasti. Kyseessä on markkinoiden edullisin suuskanneri, joten investointinakaan se ei ole mahdoton. Skannerin voi myös vuokrata Leasing-sopimuksella, jolloin pitkäaikainen vuokraus mahdollistaa laitteen käytön pienellä kuukausittaisella maksuerällä ja vuokra-ajan päätteeksi voit lunastaa laitteen minimaalista korvausta vastaan.

 

  1. Asiakkaittesi tyytyväisyys kasvaa. Muutamassa minuutissa hampaiston ja purennan jäljentäminen on valmis. Hoito on entistä laadukkaampaa, kun suuskannerin avulla näkee paremmin, mikä on suun tilanne. Potilaidenkin hymy kasvaa, kun hoito on aikaisempaa halvempaa ja nopeampaa.