Hakulomake

F.I.T. FORMA®-ruiskuvalutekniikka

Purennankorotus

Täydellinen paketti hampaiden kulumisen ja eroosion hoitoon.

Elysee Dental on kehittänyt ainutlaatuisen F.I.T. (Forma® Injection Technique) -ratkaisun hampaiden kulumisen hoitamiseen nopeasti, halvalla, helposti ja onnistuneesti ilman hampaiden hiontoja! Todella hellävarainen - ei vaadi preparaatiota!

Miten F.I.T. toimii?

F.I.T. -menetelmässä käytetään juoksevaa komposiittia täydellisen purennankuntoutuksen aikaansaamiseksi. Elysee Dental valmistaa eri vaiheiset läpinäkyvät silikonimuotit, jotka sisältävät vuorottaisen osan hampaistosta, hammaslääkärin hyväksymän digitaalisen suunnitteluvahauksen perusteella. Tuloksena on täydellinen interproksimaalialueiden hallinta, asianmukainen interdentaalinen puhdistettavuus ja täydellinen purenta. Injektoitavat nanoyhdistelmäkomposiitit ovat kulutuksenkestäviä, niillä on ihanteellinen viskositeetti sekä vähentynyt kutistumisominaisuus ja hyvä pintakiillon säilyvyys. Ominaisuuksiensa ansiosta näitä komposiitteja voidaan käyttää pitkäaikaisiin tai jopa pysyviin restaurointeihin.

 

Lisätietoja F.I.T. Forma®-ruiskuvalutekniikasta saat lataamalla esitteen alla olevasta linkistä tai kysymällä asiakaspalvelustamme p. 0400 994 661
Lataa esite >>