Hakulomake

Digital Smile Design

Helppo ja nopea tapa Digital Smile Design -menettelyyn. Digitaalisen hymysuunnittelun (DSD) avulla voidaan näyttää potilaalle lopullinen tulos jo ennen hoitoa. DSD on myös hyvä väline keskusteluun hoidon toteuttamisesta. Monet hammaslääkärit ovat kuitenkin huolissaan tämän hoitovaiheen aiheuttamasta aikaa vievästä prosessista. Ei huolta. Elysee Dentalissa tämä hoituu muutamassa työpäivässä!
 

Uutta Elysee Dentalissa!

Elysee Dental esittelee hammassuunnittelukeskuksen. Se on online-työkalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden pyytää DSD-toteutusta erittäin helposti. Saat suunnittelun muutaman työpäivän sisällä valitsemassasi DSD-muodossa (pdf, keynote tai powerpoint). Kun olet hyväksynyt mallin, Elysee Dental valmistaa printatun mallin ja muotin väliaikaista rakennetta varten. Tämän jälkeen voit tehdä muotin avulla toteuttaa suunnittelun valiaikaisena ratkaisuna potilaalle. Saavuta optimaalinen potilasviestintä ja parempi hoidon hyväksyminen alhaisella hinnalla (375 € / leuka).
(Sisältää suunnittelun, mallin ja muotin).

DSD-hoitoketjun hienoutena on se että pystymme taatusti toteuttamaan potilaan suuhun saman tilanteen, joka on jo sovitettu ja hyväksytty yhdessä potilaan kanssa. Visuaalisen suunnitelman ansiosta aikaavievä hoito on helpompi hyväksyä.

Haluatko lisätietoja hammassuunnittelukeskuksemme työtavoista?
Ota yhteys hammasteknikkoomme numeroon 0400 994 661 tai info@elysee-dental.fi

 

www.digitalsmiledesign.com Luo ilmainen tili!