Uutiset

TrioClear™ teki vaikutuksen 3. TPAO-kongressissa Hampurissa 24.-25.11.2023

Kolmannen TPAO-kongressin aikana arvostettu oikomislääkäri ja TrioClear™ Europe -tuotepäällikkö tohtori Marie-Pierre Moulin-Romsee yhdessä Permadentalin toimitusjohtaja Klaus Spitznagelin ja kokeneiden oikomiskalvoasiantuntijoiden kanssa omistivat kaksi päivää keskusteluihin hammaslääketieteen ammattilaisten kanssa vastaten heidän tiedusteluihinsa.

Lyhyillä esityksillä ja tuottavilla keskusteluilla lukuisten messuvieraiden kanssa TrioClear™-tiimi valloitti yleisönsä jakamalla runsaasti tietoa TrioClear™-järjestelmästä, jota pidetään yhtenä maailman edistyneimmistä oikomiskalvojärjestelmistä. Kiinnostus TrioClear™-verkkoportaalia ja digitaalisen hoidon suunnittelun käyttäjäystävällistä iDesign-simulaatiota kohtaan pysyi tasaisen korkeana koko kongressin ajan.

Lisää tietoa: trioclearaligners.eu

UUTISET

TPAO-kongressissa TrioClear™-tiimi esitteli prerestoratiivisen oikomiskalvohoidon tarpeen ja käytön.

Yksi restauratiivisen hammashoidon suurimmista haasteista on tarjota optimaalinen estetiikka minimaalisesti invasiivisella tavalla. Hampaiden estetiikan ja toiminnan optimointi liittyy suoraan etuhampaiden sijaintiin ja asemointiin. Esirestoratiivista oikomiskalvohoitoa on käytetään estetiikan parantamiseksi ja korjaavien tarpeiden minimoimiseksi. Sen avulla mahdollistetaan hyvä hoitotulos tai helpotetaan proteettisen hoidon toteuttamista, ja sen vaikutukset johtavat pysyvämpään hoitotuloksen ylläpitoon. Tämä auttaa saavuttamaan onnistuneen hoitotuloksen sillä se helpottaa proteettisen hoidon suorittamista ja sen seurauksena hoidon tuloksen pitkäaikainen ylläpito on helpompaa.


Tässä ovat yleisimmät indikaatiot prerestoratiiviselle oikomishoidolle:

1. Välien ja tilan käyttö: ahtaus, diasteema, hypodontia ja osittainen hampaiden puuttuminen (synnynnäisesti puuttuvat tai menetetyt hampaat) sekä mikrodontia (eli esimerkiksi pienten sivuhampaiden esiintyminen).

2. Kuluneet hampaat: joko ilman purentakorkeuden (VDO) menetystä tai sen kanssa.

3. Hampaiden asentovirheet: oiottu sijainti ja asento, joka mahdollistaa konservatiivisemman hampaan hionnan suoraa tai epäsuoraa palauttavaa hoitoa varten.

4. Gingivaalinen epäsuhde: liiallinen ikenien näkyvyys, epäsopivat tasot sekä epätasainen rakenne ja puutteelliset muodot.

5. Ortodontinen ekstruusio kruunun pidentämiseksi, jolla saadaan luotua hampaan juuren ympärille tila ei-kirurgiselle vannepreparoinnille “ferrule” juurikanava- eli endodontisesti hoidettuihin hampaisiin, joissa on nastapilarit.

6. Epäsuotuisat purentaolosuhteet: purentapinnan korjaaminen ja toiminnan käyttöalueen parantaminen.

7. Hampaiden uudelleenasemointi tilan avaamiseksi implantointia varten, implantin sijainnin muuttamiseksi tai ortodonttinen extruusio (forced eruption) luukudoksen tason parantamiseksi.

ALOITA TRIOCLEAR™-HOITOJEN TARJOAMINEN ELYSEE DENTALIN KANSSA