Tämä on OptiCrown

OptiShade ja OptiCrown – virheetön yhdistelmä digitaalista ja tekoälyavusteista hammaslääketiedettä – saavuttaa vertaansa vailla olevaa yksilöllisyyttä ja esteettistä erinomaisuutta värin toistossa.

Elysee Dental esittelee huippuluokan ratkaisun OptiShade(Styleitaliano)-jälleenmyyjänä. Optishade-kamera älykkääseen värinmääritykseen, täydennettynä OptiCrownilla, takaa tarkkuuden yksilöllisiä posliinikerrostettuja zirkoniakruunuja valmistettaessa, jolloin sulautuminen muuhun hampaistoon on täydellistä.

Tekoälyn ohjaama: Tutustu OptiShade/OptiCrowniin, Elysee Dentalin innovatiiviseen ratkaisuun, joka on räätälöity hammaslääkärivastaanotoille. Tämä ratkaisu on erityisesti suunniteltu hampaiston etualueelle. Prosessi alkaa kuvaamalla viereinen hammas käyttäen OptiShade-laitetta ja OptiShade FREE APP -sovellusta, jonka voi ladata App Storesta iPhoneen tai Apple-tablettiin.

Tekoälyn ihmeet paljastuvat, kun OptiShade-ohjelma siirtää tiedot suoraan Apple-laitteesta laboratorioomme jakamistoiminnon kautta. Tämä tieto yhdessä tilauksen tai skannauksen kanssa aloittaa digitaalisen matkan tuotantolaboratorioon.

Tässä prosessissa tekoäly ohjaa tapausta Matisse-ohjelmiston kautta, mahdollistaen taitaville hammaslaboratorioteknikoille talletetun datan tulkitsemisen ja zirkoniarungon automaattisen kerrostussuunnitelman luomisen. Ohjelmisto ottaa huolellisesti huomioon kaikki parametrit, kuten kokonaiskerrostuspaksuuden, pilarin värin ja alirakenteen sävyn ja paksuuden.

Täydellisessä harmoniassa määrätyn kerrostussuunnitelman kanssa zirkoniarunko käy läpi kerrostusprosessin. Viimeistelty mestariteos, yhdessä yksityiskohtaisen protokollan kanssa, palaa takaisin klinikallesi – virheettömästi viimeistelty restaurointi räätälöitynä vastaamaan korkeimpiin esteettisiin vaatimuksiin, kaikki saavutettuna sujuvan ja älykkään digitaalisen työnkulun kautta.

Ja paras osa?

Se tulee älykkäin hinnoin.