Haastattelu Torsten Schwafert tohtori Jasper Thoolenin kanssa

Monet hammaslääkärit ovat vasta aloittamassa digitaalista matkaansa, mutta mitä neuvoja digitaalinen asiantuntijamme, tohtori Jasper Thoolen, antaa digitaalisuuden aloittamisesta? Selvitä tämä Torsten Schwafertin, Modern Dental Europen toimitusjohtajan, haastattelussa tohtori Jasper Thoolenin kanssa.

Think Digital EU-Roadshow

Kutsumme sinut Think Digital European Roadshow -tapahtumaan, jossa innovaatiot ja hammaslääketiede kohtaavat digitaalisen ajan!

Dongguan-tapahtuman menestyksen jälkeen Modern Dental Europe käynnistää Euroopan kiertueen levittääkseen edelleen Kiinassa esiteltyä tietämystä ja innovaatioita. Kiertue matkustaa Euroopan suurkaupungeissa, kuten Roomassa, Pariisissa, Kööpenhaminassa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Kölnissä, ja jokainen tapahtuma on räätälöity paikallisten hammaslääkärien haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Kiertue toimii alustana Dongguanissa aloitettujen keskustelujen jatkamiselle, ja siihen sisältyy työpajoja ja seminaareja, joissa käsitellään tarkemmin digitaalisen hammaslääketieteen yksityiskohtia. Aiheet, kuten digitaalisen työnkulun integrointi, potilasviestintä ja tietoturva tutkittiin perusteellisesti, tarjoten kattavan kuvan siitä, kuinka digitaaliset työkalut voidaan saumattomasti integroida hammaslääkärinvastaanottoon.

Vaikutukset ja tulevaisuuden näkymät

Think Digital -tapahtuma on jo merkittävästi vaikuttanut maailmanlaajuisesti hammaslääketieteeseen, tarjoten ammattilaisille välineet ja tiedot siirtyä digitaalisiin käytäntöihin. Tulevaisuudessa digitaalisen hammaslääketieteen maisema jatkaa laajentumistaan jatkuvien teknologisten edistysaskeleiden ja digitaalisten ratkaisujen lisääntyvän käyttöönoton ansiosta. Euroopan kiertue vahvistaa tätä vaikutusta Euroopan laajuisesti. Yhdessä nämä tapahtumat merkitsevät ratkaisevaa askelta eteenpäin digitaalisessa hammaslääketieteen vallankumouksessa, joka lupaa tehokkaampia ja vaikuttavampia hammashoitoja ja lopulta muuttaa alan paremmaksi.

Haluatko tietää Think Digital EU-Roadshow’n koko aikataulun? Rekisteröidy nyt ja pysy ajan tasalla uusimmista uutisista!