Kuuntele pääpuhujiamme hammaslääketieteen digitaalisesta kehityksestä

Katso Think Digital -pääpuhujien haastatteluvideoita. He puhuvat hammaslääketieteen tulevaisuudesta ja teknologisista kehityksistä.

Materiaalitieteen nopeiden edistysaskeleiden ja tekoälyn integraation myötä hammaslääketieteen ala on läpikäymässä merkittävää muutosta. Biologisesti hajoavien materiaalien tutkimisesta tekoälyn soveltamiseen hoitosuunnittelussa ja potilashoidossa, puhujamme haluavat antaa sinulle näkemyksen alan nousevista trendeistä ja haasteista.

Liity mukaan ajatustenvaihtoon hammaslääkäreiden, oikomishoidon asiantuntijoiden, tutkijoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa keskustelemaan tulevaisuuden suun terveydenhuollon monimutkaisuuksista ja mahdollisuuksista. Yritetään yhdessä ymmärtää paremmin hammaslääketieteen jatkuvasti muuttuvaa kenttää.

Philippe Nuytens – All-on X

“ALL-ON-X” kokokaaren implanttisillat ovat yleinen ratkaisu hampaattomille potilaille, jotka haluavat kiinteän proteesin. Klassisesti tämä tehdään neljällä tai kuudella implantilla, ja silta kiinnitetään multi-unit-jatkeisiin. Luotettavan digitaalisen työnkulun soveltamiseksi tässä ehdotamme yhdistelmää IOS:stä ja lisäintraoraaliskannauksesta.

Roeland De Paepe – Mitä digitaalisuus todella tarkoittaa hammaslääkärille?

Tekeekö intraoraaliskannerin omistaminen sinusta digitaalisen hammaslääkärin? Se on vasta alku. Todellinen digitaalinen hammaslääketiede sisältää intraoraaliskannerin käytön, tapausten digitaalisen luomisen ja kommunikoinnin digitaalisten alustojen kautta laboratorioiden, kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Se ulottuu tapausten digitaaliseen toteutukseen—digitaalisesta hoitosuunnittelusta DSD-työkaluilla ja TrioClear™-alustan käytöstä CAD/CAM-tuotantoon, joita kaikkia tuemme täällä Modern Dental Laboratoriossa Kiinassa.

Patrick Oosterwijk – TrioClear™ & F.I.T.

Nykyään yhä suositumpi lähestymistapa on oikominen, valkaisu ja komposiitti (ABC) -tekniikka. Tämä on nopea ja edullisempi ratkaisu potilaille, jotka haluavat suoristaa ja valkaista hampaansa. Keskity ensin oikomiseen, tämän jälkeen valkaise hampaat, kunnes potilas saavuttaa halutun sävyn, ja viimeistele sitten Forma® Injection Technique (F.I.T.) -menetelmällä.

Ruud Sips – RAYFace

RAYFacen edistynyt teknologia ja innovatiivinen muotoilu tuovat uuden tason tehokkuutta, tarkkuutta ja mukavuutta hoitoprosessiin, tarjoten potilaille ja hammasalan ammattilaisille elämää muuttavan kokemuksen.

Think Digital EU-Roadshow 

Kutsumme sinut mukaan Think Digital European Roadshow -kiertueelle, jossa innovaatiot ja hammaslääketiede kohtaavat digitaalisen aikakauden!

Dongguanin tapahtuman menestyksen jälkeen Modern Dental Europe käynnistää Euroopan Roadshow’n levittääkseen edelleen Kiinassa esitettyjä tietoja ja innovaatioita. Kiertue matkustaa Euroopan suurkaupungeissa, kuten Rooma, Pariisi, Kööpenhamina, Amsterdam, Lontoo ja Köln, ja jokainen tapahtuma on räätälöity paikallisten hammasalan ammattilaisten ainutlaatuisille haasteille ja mahdollisuuksille.

Kiertue toimii alustana Dongguanissa aloitettujen keskustelujen jatkamiselle, sisältäen työpajoja ja seminaareja, jotka syventyvät digitaalisen hammaslääketieteen erityispiirteisiin. Aiheina ovat muun muassa digitaalisten työnkulkujen integrointi, potilaskommunikaatio ja tietoturva. Näitä aiheita tutkitaan perusteellisesti, tarjoten kattavan kuvan siitä, miten digitaaliset työkalut voidaan saumattomasti integroida hammaslääkärinvastaanotoille.

Vaikutus ja tulevaisuuden näkymät

Think Digital -tapahtuma on jo vaikuttanut merkittävästi maailmanlaajuiseen hammaslääketieteen alaan, tarjoten ammattilaisille työkaluja ja tietoa siirtymiseen digitaalisiin käytäntöihin. Jatkossa digitaalisen hammaslääketieteen ala tulee laajenemaan edelleen jatkuvien teknologisten edistysaskeleiden ja digitaalisten ratkaisujen lisääntyvän käyttöönoton myötä. Euroopan Roadshow tulee edistämään tätä vaikutusta edelleen Euroopassa. Nämä tapahtumat yhdessä merkitsevät ratkaisevaa askelta eteenpäin digitaalisen hammaslääketieteen vallankumouksessa, joka lupaa tehokkaampia ja vaikuttavampia hammashoitoja ja tulee lopulta muuttamaan alan parempaan suuntaan.

Haluatko tietää Think Digital EU-Roadshow’n koko aikataulun? Rekisteröidy nyt ja pysy ajan tasalla viimeisimmistä uutisista!