Uusin lisäys skanneriperheeseemme: Premium-skanneri Medit i900.

Meillä on ilo esitellä uusin lisäys skanneriperheeseemme: huippuluokan skanneri MEDIT i900. Omaksuen “ALL IN for You” -filosofian, MEDIT i900 asettaa uuden standardin erinomaisuudelle ja tarjoaa käyttäjilleen innovatiiviset ominaisuutensa ja saumattoman tehokkuuden. Kevyen muotoilun, edistyneen optisen moottorin ja laajennetun näkökentän ansiosta i900 tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta, täsmällisyyttä ja mukavuutta. Koe uusi taso IOS:n tehokkuudessa Touch Bandin ja Touch Padin avulla. Innovatiivinen Touch Band ja Touch Pad tehostavat skannausprosessia ja esittelevät intuitiivisen eleohjatun toiminnon, poistaen tarpeen fyysisille painikkeille.

Kevyt ja kompakti muotoilu: MEDIT i900 on luokkansa kevyin ja kompaktein skanneri, tarjoten käyttäjilleen optimaalisen tasapainon ja mukavuuden skannauksen aikana.

Kolmannen sukupolven täysin uusi optinen moottori: Varustettuna uusimmalla optisella moottorilla, MEDIT i900 tarjoaa laajennetun näkökentän varmistaen yksityiskohtaiset ja tarkat skannaukset täsmällisten tulosten saavuttamiseksi.

Saumaton toiminta: MEDIT i900 tarjoaa saumattoman skannauskokemuksen alusta loppuun, varmistaen käyttäjille mahdollisuuden suorittaa skannauksia yksityiskohtaisesti ja tarkasti vaivattomalla tavalla.

Tarkkuus ja täsmällisyys: Edistyneen teknologiansa ja suunnittelunsa ansiosta MEDIT i900 tuottaa tarkkoja ja täsmällisiä skannauksia, vastaten nykyaikaisen digitaalisen hammashoidon korkeisiin standardeihin.

Vaivaton skannaus: Käyttäjät voivat nauttia helposta ja tehokkaasta skannausprosessista MEDIT i900:n avulla, kiitos sen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja ergonomisen suunnittelun.

Mukavuus ja kätevyys: MEDIT i900 priorisoi käyttömukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä helppokäyttöisen kaikille hammaslääkäritiimin jäsenille. Kokonaisuudessaan MEDIT i900 huippuluokan skanneri yhdistää huippuluokan suorituskyvyn välttämättömään toiminnallisuuteen, asettaen uuden standardin intraoraalisessa skannauksessa ja tarjoten käyttäjilleen ylivertaisen skannauskokemuksen.