TrioClear™-hoidon merkitys ennen hampaiden restoraatiota

Kosmeettisessa hammashoidossa loistavan hymyn saavuttaminen sisältää usein useita vaiheita. Yhä suositumpi lähestymistapa on Align, Bleach, and Composite (ABC) -tekniikka. Mikä on ABC-tekniikka? Tämä on nopea ja halvempi ratkaisu potilaille, jotka haluavat suoristaa, valkaista ja korjata hampaitaan. Ensin keskitytään oikomiseen, sitten valkaistaan hampaat haluttuun sävyyn ja lopuksi viimeistellään prosessi Forma®-injektiotekniikalla (F.I.T.).

F.I.T.-ratkaisumme noudattaa minimaalisen invasiivisuuden filosofiaa ja toimii erinomaisena restaurointivaihtoehtona, kun sitä käytetään yhdessä TrioClear™-oikomiskalvojärjestelmän kanssa ennen restaurointia.

Juoksevaa komposiittia hyödyntävä Forma®-Injection Technique (F.I.T.) on ainutlaatuinen ratkaisu hammaskiilteen kulumisen hoitamiseen suoralla tekniikalla, nopeasti, helposti, ennustettavasti ja tehokkaasti. Tässä preparoimattomassa tekniikassa käytetään suoraan ruiskutettavaa mikrotäytteistä hybridikomposiittia täydellisen ja kokonaisvaltaisen kuntoutuksen saavuttamiseksi.