Hakulomake

28.01.2020

Webinaarisarja kevät 2020: Materiaalit ja digitaaliset prosessit muuttuvassa maailmassa

Online

Järjestämme kevätkaudella 2020 mielenkiintoisia webinaareja. Uusien hoitotekniikoiden kehitys ei ole pysynyt paikoillaan viime vuosina. Digitaalinen työprosessi ilman malleja, monoliittinen työ ja digitaalinen hymysuunnittelu ovat vain muutamia esimerkkejä syntyneistä uusista mahdollisuuksista. Luentojen aikana Patrick Oosterwijk antaa yleiskuvan mahdollisuuksista. Nämä luennot ovat erittäin tärkeitä nopeasti muuttuvassa maailmassa sen varmistamiseksi, että uusien työtapojen toteutus sujuu.

Olet erittäin tervetullut osallistumaan! Merkitse ajat jo kalenteriisi!

Webinaarisarjan ajankohdat ja aiheet:

ti 28-1-2020 klo 19 Webinar - TWIN Denture – Digitaalinen kopioproteesi >> Rekisteröidy webinaariin tästä linkistä (linkki lisätään myöhemmin)

ti 3-3-2020 klo 19 Webinar - Ceramic Materials – Keramian monimuotoisuus

to 9-4-2020 klo 19 Webinar - Digitek Solutions – Yksilölliset implanttirakenteet

to 7-5-2020 klo 19 Webinar - Digital workflow – Digitaalisen työnkulun mahdollisuudet

to 28-5-2020 klo 19 Webinar - Cementation – Nykyaikaisten materiaalien sementointi

Webinaarien kieli on englanti. Webinaareja isännöi suomenkielinen hammasteknikko, jolle voi esittää kysymyksiä luennon aikana ja sen jälkeen. Aloitusaika on klo 19.00 ja luennon kesto on 30-45 minuttia kerrallaan. Ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin lähetettävistä linkeistä. Ennen webinaaarin alkua saat sisäänkirjautumislinkin sähköpostiisi.

Curriculum Vitae

Patrick on valmistunut hammasteknikoksi vuonna 1985. Hammastekniikan kehittämisellä on aina ollut merkittävä asema hänen urallaan. hänellä oli vuoteen 2012 saakka oma hammaslaboratorio. Aloitettuaan työnsä Elysee Dental Groupissa Oosterwijk on toiminut tieteellisten suhteiden johtajana ja vastaa muun muassa Academic Centre for Dentistry Amsterdamin ja University Medical Center Groningenin erikoishammaslääketieteen keskusten hammaslaboratorioista, joissa tarjotaan teknistä työtä sekä tuetaan koulutusta ja tutkimusta. Hän tarjoaa esityksiä ja koulutusta Modern Dental Euroopassa, johon Elysee-Dental kuuluu. Oosterwijk on jatkanut edelläkävijänä hammastekniikan maailmassa ja seuraa tarkkaan markkinoiden kehitystä.

Jatka lukemista
09.04.2020

9.4.2020 Webinaari - Yksilölliset implanttirakenteet

Webinaari

to 9-4-2020 klo 19 Webinar - Digitek Solutions – Yksilölliset implanttirakenteet

Käyttämällä potilaalle yksilöllisesti valmistettuja tuotteita, luodaan optimaalinen suhde toiminnan ja estetiikan välillä. Prosessien aikana keskitytään mahdollisimman paljon haluttuun lopputulokseen. Tule kuuntelemaan webinaaria! Liity postituslistallemme niin saat tarkemmat tiedot webinaarista!

Webinaaria isännöi suomalainen hammasteknikko Jooa Rissanen, jolle voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana ja sen jälkeen.

Jatka lukemista
09.05.2020

Webinar - Digital workflow – Digitaalisen työnkulun mahdollisuudet 7.5.2020

Online

to 7-5-2020 klo 19 Webinar - Digital workflow – Digitaalisen työnkulun mahdollisuudet

Jatka lukemista
07.07.2020

F.I.T. webinaarit katsottavissa

Lähiviikoiksi olemme suunnitelleet useita webinaareja esitelläksemme sinulle F.I.T. Forma®-ruiskuvalutekniikan. Voit rekisteröityä näihin webinaareihin tästä linkistä.

Jatka lukemista