Hakulomake

Tapahtumat

28.01.2019

Webinar - TWIN Denture – Digitaalinen kopioproteesi 28.1.2020

Online

EVO-Twin on loistava tapa valmistaa ennustettavasti ja nopeasti uusi kopioproteesi. Webinaarissa tutustutaan EVO-Twin-proteesien valmistuskäytäntöön hammasteknikko Patrick Oosterwijkin johdolla. Webinaaria isännöi suomalainen hammasteknikko Jooa Rissanen, jolle voit esittää kysymyksiä webinaarin aikana ja sen jälkeen.

Parasta digitaalisessa kopioproteesissa on se, että hammaslääkärin skannattua proteesin, potilas ei joudu olemaan päivääkään ilman proteesia. Uusi valmistuu labrassa ja vanhaa voidaan käyttää samanaikaisesti.

Webinaarissa valotetaan kopioproteesin parannusmahdollisuudet verrattuna nykyiseen proteesiin, esimerkiksi purennankorotuksen osalta. Lisäksi käydään läpi kopioproteesin monet edut muun muassa haastavasti jäljennettävien potilaiden osalta. Webinaariin osallistuttuasi tiedät kopioproteeseista kaiken tarpeellisen, jotta voit lisätä irtoproteesipotilaittesi hymyä.

Jatka lukemista
28.01.2020

Webinaarisarja kevät 2020: Materiaalit ja digitaaliset prosessit muuttuvassa maailmassa

Online

Järjestämme kevätkaudella 2020 mielenkiintoisia webinaareja. Uusien hoitotekniikoiden kehitys ei ole pysynyt paikoillaan viime vuosina. Digitaalinen työprosessi ilman malleja, monoliittinen työ ja digitaalinen hymysuunnittelu ovat vain muutamia esimerkkejä syntyneistä uusista mahdollisuuksista. Luentojen aikana Patrick Oosterwijk antaa yleiskuvan mahdollisuuksista. Nämä luennot ovat erittäin tärkeitä nopeasti muuttuvassa maailmassa sen varmistamiseksi, että uusien työtapojen toteutus sujuu.

Olet erittäin tervetullut osallistumaan! Merkitse ajat jo kalenteriisi!

Webinaarisarjan ajankohdat ja aiheet:

ti 28-1-2020 klo 19 Webinar - TWIN Denture – Digitaalinen kopioproteesi >> Rekisteröidy webinaariin tästä linkistä (linkki lisätään myöhemmin)

ti 3-3-2020 klo 19 Webinar - Ceramic Materials – Keramian monimuotoisuus

to 9-4-2020 klo 19 Webinar - Digitek Solutions – Yksilölliset implanttirakenteet

to 7-5-2020 klo 19 Webinar - Digital workflow – Digitaalisen työnkulun mahdollisuudet

to 28-5-2020 klo 19 Webinar - Cementation – Nykyaikaisten materiaalien sementointi

Webinaarien kieli on englanti. Webinaareja isännöi suomenkielinen hammasteknikko, jolle voi esittää kysymyksiä luennon aikana ja sen jälkeen. Aloitusaika on klo 19.00 ja luennon kesto on 30-45 minuttia kerrallaan. Ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin lähetettävistä linkeistä. Ennen webinaaarin alkua saat sisäänkirjautumislinkin sähköpostiisi.

Curriculum Vitae

Patrick on valmistunut hammasteknikoksi vuonna 1985. Hammastekniikan kehittämisellä on aina ollut merkittävä asema hänen urallaan. hänellä oli vuoteen 2012 saakka oma hammaslaboratorio. Aloitettuaan työnsä Elysee Dental Groupissa Oosterwijk on toiminut tieteellisten suhteiden johtajana ja vastaa muun muassa Academic Centre for Dentistry Amsterdamin ja University Medical Center Groningenin erikoishammaslääketieteen keskusten hammaslaboratorioista, joissa tarjotaan teknistä työtä sekä tuetaan koulutusta ja tutkimusta. Hän tarjoaa esityksiä ja koulutusta Modern Dental Euroopassa, johon Elysee-Dental kuuluu. Oosterwijk on jatkanut edelläkävijänä hammastekniikan maailmassa ja seuraa tarkkaan markkinoiden kehitystä.

Jatka lukemista