Hakulomake

Tapahtumat ja webinaarit

03.03.2021

Implanttikantoiset ratkaisut, Webinaari Ke 3.3 klo 19

Ratkaisut implanttikantoisiin restaurointeihin

Implanttikruunun valmistuksen aikana on tehtävä useita valintoja. Minkä implantin valitsen? Mikä on paras materiaali? Ruuvattava vai sementoitava? Väärällä päätöksellä voi olla merkittäviä seurauksia. Keskustelemme suorassa webinaarissa 3. maaliskuuta klo 19 (Suomen aikaa) näistä erilaisista valinnoista ja siitä, miten tehdä oikea päätös.

1. tammikuuta 2021 alkaen kaikki yksilölliset jatkeet anodisoidaan ilmaiseksi!

Tämän verkkoseminaarin aikana kerromme sinulle myös tästä lisäpalvelusta, jota tarjoamme asiakkaillemme maksutta. Anodisointi on titaanikäsittelymenetelmä, joka käyttää sähkökemiallista prosessia muodostaakseen oksidikerroksen materiaalille. Tämän seurauksena oksidikuori muodostaa titaanille suojaavan kerroksen ja vahvan molekyylisidoksen. Anodisoinnin tarjoamista eduista keskustellaan tämän verkkoseminaarin aikana.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Jatka lukemista
18.03.2021

F.I.T. online hands-on kurssi 18.3.2021

Online

Opi kätevä tekniikka purennankorotukseen

Osallistu F.I.T. ruiskuvalutekniikan online hands-on kurssille ja opi uusi mullistava tekniikka purennankorotukseen ja kuluneen hampaiston hoitoon!

Uusi tekniikka säästää aikaa etenkin laajoissa purennankuntoutustöissä, sillä digitaalisuuteen nojaavan tekniikan ansiosta monta hankalaa ja aikaa vievää välivaihetta jää pois ja lopputuloksen tarkkuus paranee.

Jatka lukemista
01.04.2021

TrioClear™ johdantokurssi

Online

TrioClear™ on kehitetty ensisijaisesti siihen tarkoitukseen, että voidaan saavuttaa ennakoitava ja miellyttävä oikomishoito sekä parantaa hammaslääkärin työnkulua varmistamalla täydellinen lopputulos. Ennakoitavuus tekee tämäntyyppisestä hoidosta paljon tehokkaampaa ja helpompaa, mikä myös säästää potilastyöaikaa. Win-win tilanne potilaallesi ja ehdottomasti liiketoiminnallesi! Uskomme, että TrioClear™:sta tulee keskeinen hoitomuoto potilaillesi päivittäisessä työssäsi.

Esittelykurssi
Jotta voit helposti toimittaa TrioClear™ -tapausten hoitosuunnitelmat, on suositeltavaa, että tutustut ensin TrioClear™-johdantokurssiimme.

Voit ilmoittautua tälle ilmaiselle peruskurssille lähettämällä meille sähköpostia info@elysee-dental.fi.

Ajankohta
Linkki verkkoseminaariin on voimassa noin viikon. Voit katsella sitä sinulle sopivana ajankohtana.

Kun olet käynyt verkkoseminaarissa, saat tietoa hoitosuunnitelmien lähettämisen aloittamisesta.

Elysee Dental tarjoaa sinulle tämän kurssin ilmaiseksi.

Jatka lukemista