Oletko valmis tutustumaan käänteen tekevään uuteen skanneriin?

ELETRA SMART -intraoraaliskanneri on ammattikäyttöön tarkoitettu laite, joka on tarkasti suunniteltu helpottamaan skannaamisprosessia hammaslääketieteessä. Se sisältää kaiken olennaisen nykyaikaiseen hammaslääketieteeseen, mukaan lukien tarkkuuden, nopeuden ja mukavuuden. Huippuluokan teknologiansa ansiosta ELETRA SMART -skanneri on nopea, tehokas, tarkka ja täsmällinen. Lisäksi se on helppokäyttöinen ja tarjolla älykkääseen hintaan.

Yksi ELETRA SMART -skannerin keskeisistä ominaisuuksista on omaan kehitystyöhön perustuva projektorimoduuli ja erikoisprosessorit. Tämä mahdollistaa skannerin lähettämän valokoodauksen, mikä helpottaa tasaisten pintojen, kuten ikenien, skannaamista. Lisäksi skannerin materiaalintunnistuskyvyt tekevät eri aineiden, kuten metallien, muovien ja pehmytkudosten skannaamisesta helpompaa. Tätä kehittynyttä teknologiaa kutsutaan nimellä “koodattu rakennevaloteknologia” (CSL). Skannaussuorituskykyyn keskittyvänä ELETRA SMART -skanneri parantaa merkittävästi skannauskokemusta.

ELETRA SMART –skannerin kalibrointiprosessi on täysin automatisoitu. Se tapahtuu saumattomasti ilman käyttäjän puuttumista asiaan ja kestää vain muutaman minuutin. Tietokoneesi USB-porttiin kytketty automaattilaatikko takaa vaivattoman kalibrointikokemuksen.

ELETRA SMART -intraoraaliskanneri tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia ja etuja sekä hammaslääketieteen ammattilaisille että potilaille. Sen kehittynyt teknologia, virtaviivainen muotoilu ja automatisoitu kalibrointi tekevät siitä luotettavan ja välttämättömän valinnan digitaalisessa hammaslääketieteessä.