OptiShade: 2 erilaista tapaa värinmääritykseen

OptiShade palvelee kahta pääasiallista tarkoitusta:

Ensinnäkin sitä käytetään yksilöllisten L.a.b-koordinaattien tarkan mittauksen suorittamiseen. Näitä koordinaatteja hyödynnetään tuotantolaboratoriossamme luomaan henkilökohtainen keramiikan kerrostussuunnitelma, joka on erityisesti räätälöity haastavimpia etuhampaiston tapauksia varten – käytännössä, helpottamaan OptiCrownin tilaamista.

Toiseksi, OptiShade toimii tarkan digitaalisen värin määrityslaitteena. Se tuottaa “lähimmän vastaavuuden” tuloksen vertaamalla tallennettua dataa tunnettujen hammasvärioppaiden, kuten VITA classical, VITA 3D, Chromascop jne., tietokantaan. Käytännössä OptiShade arvioi tuloksen näiden värioppaiden mukaan ja osoittaa vastaavan VITA-värisävyn.

Tämä kaksinkertainen toiminnallisuus tarkoittaa, että OptiShade on monipuolinen, soveltuen ei vain esteettisesti täydellisten tulosten saavuttamiseen etualueella, vaan myös moniin muihin käyttökohteisiin, joissa digitaalinen väriopas voi olla kätevä. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää määrittämään olemassa olevan kruunun, sillan tai proteesin sävy, auttaen sopivan VITA-sävyn valinnassa uusien tilausten yhteydessä.