Meistä

Elysee Dental -tiimi

Me Elyseellä uskomme vastuun ottamiseen ja hankalienkin ratkaisujen löytämiseen auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Koko tiimimme on omistautunut tarjoamaan poikkeuksellisen kattavaa palvelua ja varmistamaan saumattoman kokemuksen alusta loppuun. Arvostamme avointa viestintää ja yhteistyöhenkeä ja pyrimme luomaan vahvoja asiakaskumppanuuksia. Etsitpä sitten neuvoja, tukea tai vain auttavaa kättä, me autamme!

CEO

Torsten Schwafert - CEO

Torsten Schwafert

CEO

Ylpeänä esittelemme hallituksen jäsenet, jotka tuovat organisaatioomme asiantuntemusta ja kokemusta. Toimitusjohtajamme Torsten Schwafert johtaa konsernin liiketoiminnan kehitystä Euroopassa. Hän tuli konserniin maaliskuussa 2014 ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus hammaslääketieteen alalta. Schwafert valmistui yritystaloustieteestä Verwaltungs- und Wirtschaftsakademista Düsseldorfissa, Saksassa kesäkuussa 1991, ja hänellä on laajat suhteet Euroopan hammaslääketieteen alalla. Ennen konserniimme tuloaan hän oli Wieland Dental + Technik GmbH:n toimitusjohtaja.

CFO

Eelco Gulpen - CFO

Eelco Gulpen

CFO

Talousjohtaja Eelco Gulpen vastaa Euroopan rahoituksesta, HR:stä ja IT:stä. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus kirjanpitäjänä Ernst & Youngissa, jossa hän työskenteli useissa monikansallisissa yrityksissä, mukaan lukien puolitoista vuotta Kiinassa. Vuosittaisten auditointien lisäksi hän on ollut mukana listautumisissa, IFRS-konversioissa ja erilaisissa konsultointiprojekteissa. Schwafert ja Gulpen ovat laajan tietämyksensä ja johtajuutensa ansiosta korvaamattomia hallituksen jäseniä, ja meillä on etuoikeus saada heidät tiimiimme.

Myyntitiimi

Asiakaspalvelumme on ensimmäinen yhteyspisteesi kaikissa kysymyksissäsi ja tarpeissasi. Asiakasvaastaavamme suunnittelevat mielellään online-tapaamisen tai vierailevat luonasi kertomassa tuotteistamme ja antavat sinulle räätälöityjä neuvoja.
Asiakasvastaavilla jokaisella on useita satoja vastaanottoja, joita he palvelevat kautta linjan. He tuntevat hammaslääketieteen markkinat paremmin kuin kukaan muu ja tuovat kehityksen sinulle.
Hammaslääkärinä olet usein sidottu vastaanottosi neliöihin, koska ammattisi vaatii paljon keskittymistä. Asiakasvastaavamme ymmärtävät tämän ja tulevat mielellään luoksesi. He antavat Elysee Dentalille kasvot ja toimivat hyvin perillä olevana, luotettavana kumppanina.

Hammasteknikot

Hammasteknikot ovat ratkaisevan tärkeitä auttaessaan hammaslääkäreitä tarjoamaan potilailleen korkealaatuista hoitoa. Hammasteknikot voivat asiantuntemuksensa ja tietämyksensä avulla auttaa hammaslääkäreitä kehittämään tehokkaita hoitosuunnitelmia, jotka vastaavat kunkin potilaan ainutlaatuisia tarpeita ja mieltymyksiä.


Kun hammaslääkäri työskentelee hammasteknikon kanssa, hän voi hyödyntää teknikon tietämystä materiaaleista, tekniikoista ja teknologioista saavuttaakseen optimaaliset tulokset. Tämä yhteistyöhön perustuva lähestymistapa voi johtaa tarkempiin ja sopivampiin restauraatioihin ja parempiin esteettisiin tuloksiin.
Lisäksi hammasteknikot voivat auttaa hammaslääkäreitä säästämään aikaa ja tehostamaan hoidon suunnitteluprosessia. Hammaslääkärit voivat virtaviivaistaa työnkulkuaan tekemällä tiivistä yhteistyötä hammasteknikon kanssa ja vähentämällä käyntien määrää tai säätöjen tarvetta.


Me Elysee Dentalilla ymmärrämme hammaslääkäreiden ja hammasteknikkojen välisen yhteistyön arvon. Siksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka tukevat tätä yhteistoimintaa. Innovatiivisista materiaaleista ja huipputeknologiasta asiantuntijakoulutukseen ja tukeen tarjoamme kaiken, mitä tarvitset parantaaksesi yhteistyötäsi hammasteknikkojen kanssa ja saavuttaaksesi erinomaisia hoitotuloksia.

Asiakaspalvelu ja tukipalvelut

Elysee Dentalilla olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja tukea joka vaiheessa. Autamme sinua kaikin mahdollisin tavoin aina, kun otat meihin yhteyttä tilauksen tekemisestä sen saapumiseen vastaanotollesi, sekä senkin jälkeen.


Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelutiimimme vastaa kaikkiin tuotteisiimme, palveluihimme tai tilausprosessiin liittyviin kysymyksiin. Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, joten pyrimme tarjoamaan nopeaa ja tehokasta palvelua, joka vastaa tarpeitasi.


Omistautunut tilaustenkäsittelytiimimme varmistaa, että tilauksesi käsitellään nopeasti ja tarkasti, jotta voit palata keskittymään vastaanottosi asioihin. Hyödynnämme uusinta teknologiaa tehostaaksemme tilausprosessia ja varmistaaksemme, että tilauksesi toimitetaan ajallaan.
Asiakaspalvelumme ja tilausten käsittelyn lisäksi tarjoamme laajan valikoiman tukipalveluita, joiden avulla saat kaiken irti tuotteistamme. Asiantunteva koulutus- ja tukitiimimme voi tarjota sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset saavuttaaksesi erinomaisia tuloksia tuotteillamme.


Joten tarvitsetpa apua tilauksen tekemisessä, sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tarvitset tukea optimaalisten hoitotulosten saavuttamiseksi, olemme täällä auttamassa. Me Elysee Dentalilla olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta asiakaspalvelua ja tukea, jotta voit keskittyä tärkeimpään – potilaisiin.