Tutustu TrioClear™-mobiili-Appiin

Tutustu TrioClear™-mobiiliAppiin – kattavaan ratkaisuun, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan ortodontisen hoidon hallintaa. TrioClear™-sovelluksella hammaslääkärit voivat vaivattomasti seurata kaikkia potilaitaan, tarkkailla tapauksen tilaa, nähdä ja jakaa hoitosuunnitelmia sekä yksinkertaistaa valokuvien ottamista niin uusille kuin olemassa oleville tapauksille.

Yksi TrioClear™-sovelluksen huomattavimmista ominaisuuksista on sen kyky yksinkertaistaa valokuvien ottamista. Hammaslääkärit voivat helposti ottaa laadukkaita valokuvia suoraan sovelluksessa, varmistaen yhdenmukaisuuden ja tarkkuuden dokumentoinnissa. Olipa kyseessä alkuarvio, edistymisen tarkistus tai hoidon arviointi, TrioClear™-sovellus tekee tarvittavien kuvien ottamisesta vaivatonta.

TrioClear™ App mahdollistaa hammaslääkäreille kontrolloidun ja ajantasaisen pääsyn tapauksen tilanteeseen. Tämä mahdollistaa jokaisen potilaan hoitosuunnitelman edistymisen seurannan, mikä tekee proaktiivisesta seurannasta ja aikaisista interventioista mahdollisia tarvittaessa.

Lisäksi TrioClear™ App mahdollistaa saumattoman yhteistyön ja kommunikoinnin ortodontisten tiimien välillä. Kyky tarkastella ja jakaa hoitosuunnitelmia turvallisesti sovelluksessa varmistaa, että kaikki potilashoidossa mukana olevat ovat samalla sivulla, mikä johtaa parempaan koordinointiin ja parantuneisiin potilastuloksiin.

Ydinajatuksena TrioClear™ Appissa on mullistaa ortodontisen hoidon hallinta tarjoamalla kattavan työkalusarjan, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten ortodontisten tai hammaslääketieteellisten käytäntöjen erityistarpeita. TrioClear™ on mahtava ratkaisu hammaslääkäreille, jotka haluavat optimoida tehokkuutensa ja parantaa potilaiden hoitoa.