TrioClear esittelywebinaari – suomeksi

TrioClear™ edustaa mullistavaa suunnittelua hammaslääketieteellisissä kirkkaissa oikomiskalvoissa, joiden tarkoituksena on olla innovatiivisia ja tehostaa ortodontista hoitoprosessia. Nämä lähes huomaamattomat oikomislaitteet oikaisevat hampaita useiden mittatilaustyönä valmistettujen, irrotettavien oikomiskalvojen avulla, jotka siirtävät hampaita vähitellen askeleittain kohti ihanteellista asentoa. Tavoitteenamme on tarjota kliinikoille luotettava ja ennakoitava ratkaisu kalvojen muodossa samalla kun pyrimme minimoimaan tuolissa käytetyn ajan.

TrioClear™ tekee yhteistyötä yksinomaan hammaslääkäreiden kanssa, sillä uskomme vakaasti, että kaikki oikomishoidot edellyttävät hammaslääkärin asiantuntemusta.

Tämän webinaarin päätyttyä saat kattavan käsityksen seuraavista tärkeistä aiheista:

  • Kalvohoitoihin liittyvät edut
  • TrioClear™:n ainutlaatuiset ominaisuudet
  • Tapauksen lähettämisprosessi
  • Kalvohoitojen tarpeellisuus päivittäisessä hammaslääkärin työssäsi

Vieritä alas täyttääksesi lomakkeen ja saadaksesi videon näkyviin. Tämä webinaari on suomeksi.

Webinaarit

Puhuja: Jooa Rissanen

 

Katso webinaari täyttämällä lomake

Progressiivisen voimakonsepti

Kolmikerroksinen materiaali

Bisfenoli-A vapaa

FDA hyväksytty

TrioClear esite

Esite

Jotta voisit selvittää, miten TrioClear™ toimii, lue lisää ainutlaatuisista tuoteominaisuuksista ja toimintatavastamme. Voit avata TrioClear™ -esitteen napsauttamalla tästä.

TrioDim Force TM -teknologia

Laajennettu ienalueen peitto

Vähemmän kiinnikkeitä

TrioClear iDesign -ohjelmisto

TrioClear™ verkkosivusto

Tutustu kattavaan tietolähteeseen TrioClear™-verkkosivustolla, josta löydät kaiken tiedon TrioClear™-oikomiskalvoista ja niiden käytöstä ortodontisissa hoidoissa. Sieltä saat tiedot tapaustutkimuksista usein kysyttyihin kysymyksiin ja potilaiden suosituksiin!

Kliiniset esimerkit

Tässä tapausselostuksessa Dr. Mortier osoittaa, kuinka hän paransi potilaan esteettisyyttä ja purentasuhteita käyttäen TrioClear™-oikomiskojeita.

ALOITA TRIOCLEAR™ -MATKASI ELYSEE DENTALILLA