TrioClear esittelywebinaari – ENG

TrioClear™ edustaa vallankumouksellista muotoilua hampaiden kirkkaissa oikomiskalvoissa, joiden tavoitteena on olla innovatiivinen ja tehostaa oikomishoitoprosessia. Nämä lähes näkymätön oikomislaitteet suoristavat hampaita useiden mittatilaustyönä valmistettujen, irrotettavien kirkkaiden oikomiskalvojen avulla, jotka siirtävät hampaita vähitellen asteittain ihanteellisen asennon saavuttamiseksi. Tavoitteemme on tarjota kliinikoille luotettava ja ennustettava kalvoratkaisu ja samalla minimoida tuoliaika.

TrioClear™ tekee yhteistyötä yksinomaan hammaslääkäreiden kanssa, sillä uskomme vakaasti, että kaikki oikomishoidot edellyttävät hammaslääkärin asiantuntemusta.

Tämän webinaarin päätyttyä saat kattavan käsityksen seuraavista tärkeistä aiheista:

  • Kalvohoitoihin liittyvät edut.

  • TrioClear™:n ainutlaatuisia ominaisuuksia.

  • Tapauksen lähettämisprosessi.

  • Kalvohoitojen välttämättömyys päivittäisessä hammaslääkärin työssäsi.

Vieritä ystävällisesti alas täyttääksesi lomakkeen ja katsoaksesi tämän webinaarin tallenteen.

Webinaarit

Puhuja: Mauad Massali

Mauadilla on kandidaatin tutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hallintotieteistä Rotterdam Applied Sciences -yliopistosta. Opintojensa aikana hän aloitti työskentelyn apteekissa (2014–2017).

Koska Mauad tunsi edelleen kuuluvansa terveydenhuollon alalle, hän aloitti työskentelyn ortodontiapraktiikassa marraskuussa 2017. Billet Orthodonticsissa Mauad koulutettiin työskentelemään perinteisten hammasrautojen parissa. Täällä hän kasvoi nopeasti monien hoidettujen tapausten myötä, johtuen hyvistä sertifikaateistaan ja koulutuksestaan. Muutaman vuoden kuluttua hän aloitti itsenäisen työskentelyn, kouluttaen ja valvoen kollegoitaan. Samalla läpinäkyvät oikomiskalvot tulivat yhä suositummiksi.

Kesäkuussa 2023 Mauad liittyi Modern Dental Europeen apulaisena tuotepäällikkönä ja perehdyttämisen valvojana. Hänen roolinsa on jakaa kokemuksensa ja tietonsa sekä helpottaa uusien harjoittajien aloittamista oikomiskalvojen parissa. Mauad työskentelee yhdessä tohtori Marie-Pierren kanssa.

Progressiivisen voimakonsepti

Kolmikerroksinen materiaali

Bisfenoli-A vapaa

FDA hyväksytty

Aloita TrioClear-hoitojen oppiminen täyttämällä lomake

TrioDim Force TM -teknologia

Laajennettu ienaluaan peitto

Vähemmän kiinnikkeitä

TrioClear iDesign -ohjelmisto

TrioClear esittely

Esite

Jotta voisit selvittää, miten TrioClear™ toimii, lue lisää ainutlaatuisista tuotetiedoistamme ja toimintatavastamme. Voit avata TrioClear™ -esitteen napsauttamalla tästä.

TrioClear™ verkkosivusto

Tutustu kattavaan tietolähteeseen TrioClear™-verkkosivustolla, josta löydät kaiken tiedon TrioClear™-oikomiskojeista ja niiden käytöstä ortodontisissa hoidoissa. Meillä on sinut turvattu tapaustutkimuksista usein kysyttyihin kysymyksiin ja potilaiden suosituksiin!

Kliiniset esimerkit

Tässä tapausselostuksessa Dr. Mortier osoittaa, kuinka hän paransi potilaan esteettisyyttä ja purentaa käyttäen TrioClear™-oikomiskojeita.

ALOITA TRIOCLEAR™ -PALVELUNTARJOAJAN MATKASI ELYSEE DENTALILLA