SYMPOSIUM & HANDS-ON TYÖPAJAT

Think Digital Hong Kong -matka 20.04.24 – 27.04.24

Meillä on ilo kutsua sinut uuteen ja jännittävään kolmepäiväiseen koulutustapahtumaan, joka tarjoaa viisi avainluentoa ja kuusi työpajaa. Nämä työpajat on suunniteltu tarjoamaan käytännön harjoituksia ja taitojen kehittämistä poikkeuksellisen inspiroivassa ja dynaamisessa ympäristössä.

Koulutus/tieteellinen ohjelma järjestetään paikan päällä maailman suurimmassa hammaslaboratoriossa. Täällä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus todistaa ja kokea Modern Dental Groupin energiaa ja omistautumista, kun jatkamme hammaslääkäreiden tukemista maailmanlaajuisesti innovatiivisilla ratkaisuilla. Lisäksi voit uppoutua Hongkongin ja Dongguanin eloisaan ilmapiiriin.

Opi kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta yhdistämällä oikomiskojeet ja restaurointi tai oikomiskojeet ja komposiittihoito, ja kuinka saavuttaa huomattavasti parempia kliinisiä tuloksia. Hammaslääketiede kehittyy nopeasti, ja teknologia 2.0 mahdollistaa monimutkaisten tapausten ratkaisemisen minimaalisella invasiivisuudella uusien ja erittäin jännittävien diagnostisten ja simulointityökalujen perusteella. Johdatamme sinut edistyneimpiin digitaalisiin työnkuluihin laajalle joukolle käyttökohteita. Varustamme sinut oikealla tiedolla ja autamme sinua soveltamaan oppimaasi käytäntöön, kun palaat kotiin.

Tämä on poikkeuksellinen tilaisuus, jota et halua missata. Tulet tapaamaan hammaslääkärikollegoita 11 Euroopan maasta, joissa Modern Dentalilla on tytäryhtiöitä. Luennot ja työpajat pidetään englanniksi. Osallistujien määrä on rajoitettu 140:een.

Torsten Schwafert
Toimitusjohtaja, Modern Dental Europe

SYMPOSIUM & HANDS-ON WORKSHOPS

Early Birds erikoistarjous

Tammikuun 20. päivään mennessä rekisteröityneet Early Birdit saavat ilmaisen Prof. Lo Russo -retraktoripakkauksen, arvo 269 euroa. Kaikki Early Birdsit saavat myös “Dongguan-labraminiatyyrin” muistoksi.

Ohjelma

Symposiumin ja hands-on työpajojen ohjelma

LAUANTAINA 20/04/2024 lähtö eri EU-maista

SUNNUNTAINA 21/04/2024 saapuminen Hong Kongiin

MAANANTAINA 22/04/2024 kuljetus Dongguaniin ja vierailu Modern Dental Labissa

08.00 – 11.00 Kuljetus Dongguaniin
11.00 – 13.00 Saapuminen Dongguaniin, check-in Hotel HYATT Regency
13.00 – 14.00 Lounas
14.00 – 14.30 Kuljetus Modern Dental Labiin
14.30 – 14.45 Tervetulosanat ja esittely • Torsten Schwafert
14.30 – 15.00 Modern Dental Labin esittely • Dr. Ronald Chan
15.00 – 17.00 Kiertokäynti maailman suurimmassa hammaslaboratoriossa
17.00 Kuljetus Hotellille
19.00 Illallinen

TIISTAINA 23/04/2024 Luento- ja työpajapäivä

09.00 – 10.00 Think Digital • Roeland De Paepe & Dr. Ruud Sips
10.00 – 10.45 Kattava yhdistelmähoitosuunnittelu:
Kliiniset tapaukset osa 1 • Dr. Jasper Thoolen
10.45 – 11.00 Kahvitauko
11.00 – 11.30 Tieteidenväliset hoitosuunnitelmat ja viestintä Dr. Gaétan Van De Vyvere
11.30 – 12.30 Kehittyneet skannausstrategiat hammasproteesille • Prof. Dr. Lucio Lo Russo
12.30 – 13.30 Lounas
13.30 – 14.00 CAPS • Uusi skannausstrategia All-On-X:lle • Dr. Philippe Nuytens
14.00 – 17.00 Työpajat
17.00 Kuljetus Hotellille
19.00 Illallinen

KESKIVIIKKONA 24/04/2024

09.00 – 09.45 Kliinikko/hammasasioiden lakimies: Dr. Simon Parsons
09.45 – 10.30 Kattava yhdistelmähoidon suunnittelu:
Kliiniset tapaukset osa 2 • Dr. Jasper Thoolen
10.30 – 10.45 Kahvitauko
10.45 – 11.30 Dataohjattu oikomishoito oikomiskalvoilla • Dr. John Yau
11.30 – 12.30 Oikomiskalvohoitojen työnkulku TrioClear™:illa ja
kattava yhdistelmähoidon suunnittelu
Dr. Marie-Pierre Moulin-Romsee & Patrick Oosterwijk
12.30 – 13.30 Lounas
13.30 – 16.00 Työpajat
16.00 – 17.00 Paneelikeskustelu ja oppimispäivän lopetus
ILTA Kuljetus Hongkongiin, ja vapaa-aikaa

TORSTAINA 25/04/2024 Vierailu Hongkongissa Hop-On Hop-Off -bussilla

PÄIVÄN AIKANA Vieraile Hongkongissa Hop-On Hop-Off -bussilla
20:30 Hongkongin ikoninen punapurjeinen kiinalainen venematka

PERJANTAINA 26/04/2024 Vierailupäivä vapaasti Hongkongissa

LAUANTAINA 27/04/2024 Lento takaisin kotimaahan

*Tätä ohjelmaa ei ole täysin vahvistettu, siihen voi vielä tulla muutoksia

Yleistä tietoa

HINTA

Tämän ohjelman osallistumismaksu on 2 500 euroa per henkilö, alv (ei sisällä arvonlisäveroa). Kumppaneillemme osallistumismaksu on 1 700 euroa, (ei sisällä arvonlisäveroa). Huomioithan, että nämä maksut eivät sisällä lentolippujen hintaa. Suomesta voi lentää Finnairilla suoralla lennolla HongKongiin.

Marco Polo Hong Kong & Hyatt Regency Dongguan

ILMOITTAUTUMIS- JA PERUUTUSKÄYTÄNTÖ

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutamme 50 % maksusta ja rekisteröinti katsotaan suoritetuksi vasta kun lasku on maksettu. Toinen 50 % laskutetaan maaliskuussa 2024, 14 päivän maksuajalla.

Mikäli peruutat matkan ennen lähtöä, ennakkomaksua ei palauteta. Jokaisen yksittäisen osallistujan on otettava peruutusvakuutus, joka voidaan ostaa lentolippua varten.

YHTEYDENOTTO

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: thinkdigital@moderndental.eu.

Ilmoittaudu Think Digital -tapahtumaan Hongkongissa

SYMPOSIUM & HANDS-ON TYÖPAJAT

Työpajat

RAYFACE-TYÖPAJA

Tutustu RAYFaceen ja sen kehittyneeseen teknologiaan ja suunnitteluun, jotka tuovat hoitoprosessiin uuden tason tehokkuutta, tarkkuutta ja mukavuutta, tarjoten potilaille ja hammasalan ammattilaisille elämää mullistavan kokemuksen.

Selvitämme, kuinka kasvot voidaan skannata sekunnin murto-osassa ja kuinka suuontelon skannaukset ja CT-tiedot kohdistetaan automaattisesti virtuaalikasvoihin. Opimme, kuinka 3D-virtuaalipotilasta voidaan analysoida huipputeknologian avulla esteettistä ja toiminnallista hymysuunnittelua varten.

Lisäksi opimme, kuinka laboratoriossa käytetään 3D-virtuaalipotilasta kasvolähtöistä digitaalista hoitosuunnittelua varten, mikä johtaa hymyyn, joka rakentuu kasvojen pohjalta. Näe kaikki RAYFace:n hyödyt käytännön työpajassa!

TRIOCLEAR™-TYÖPAJA

Potilaan hoitaminen oikomiskalvoilla vaatii tiettyjä toimenpiteitä. Jotta hampaat saadaan liikkumaan, tarvitaan sekä tilaa että voimaa. Kun hampaiden laajentaminen ja kallistaminen eivät tarjoa riittävästi tilaa, määrätään välistä poistoa (interproximal reduction, IPR). Tämän työpajan avulla koulutamme sinut lukemaan hoitoaikataulun IPR:n osalta ja suorittamaan tämän oikomishoidon oikein käyttäen liitospohjaa. Näytämme myös, mitkä välineet ovat markkinoilla tehokasta suorittamista varten.

Toinen toimenpide on suunniteltujen liitosten asettaminen. Nämä ovat keraamisia apuvälineitä hampaiden pinnalla, jotka tarjoavat lisää ja erityisiä voimia hampaiden monimutkaisiin liikkeisiin. Opit lukemaan kliinisen kortin ja asettamaan nämä liitokset oikein. Saat myös vinkkejä liitosten kunnon seurantaan hoidon aikana.

F.I.T.-TYÖPAJA

Juoksevan komposiitin käyttöön perustuva Forma®-injektiotekniikka (F.I.T.) tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun hampaiden pinnan kuluman hoitoon nopeasti, helposti, ennustettavasti ja tehokkaasti. Tässä ei esivalmisteluja vaativassa tekniikassa käytetään suoraa, juoksevaa mikrotäytteistä hybridiresiinikomposiittia täydellisen ja kokonaisvaltaisen kuntoutuksen saavuttamiseksi. Tutustu kaikkiin yksityiskohtiin tästä biomimeettisestä ratkaisusta, jolla hoidetaan hampaiden pinnan kulumista, madaltunutta purentaa ja trauman aiheuttamia virheitä käyttämällä tehokasta työnkulkua esteettisyyden ja toimivuuden parantamiseksi.

Tässä käytännön harjoituksessa harjoittelemme injektiotekniikkaa malleilla ja jaamme vinkkejä ja niksejä.

OPTICROWN-TYÖPAJA

Yksilöllinen täydellisen sopiva kruunu edulliseen hintaan. OptiCrown tarjoaa täydellisen lopputuloksen jopa vaativimmissa etuhampaiden tapauksissa. Tutustu tähän uuteen sävyjen määrittämisen ratkaisuun, joka ylittää kaikki muut digitaaliset värimittaustuotteet markkinoilla tarkkuudellaan ja toistettavuudellaan.

Opi OptiShade-laitteen käyttö käytännön harjoituksissa työpajassa ja kerää itsellesi laaja käsitys kolorimetriasta ja siitä, miten Matisse-ohjelmisto laskee yksilöllisen tapauksen tarvitsemat reseptit ja keraamisten jauheiden sekoitukset käyttäen tekoälyä.

ALL-ON-X -TYÖPAJA

Opi vastikään kehitetystä skannausstrategiasta, joka käyttää sekä IOS-menetelmää että CAPS-järjestelmää, tarjoten tarkat tiedot implanttien sijainnista. Samalla käynnillä voidaan suorittaa “digitaalinen purennanrekisteröinti”. Tutustu 2-vaiheiseen työnkulkuun, joka vähentää merkittävästi tuoliaikaa! Tarkkuuden ja ennustettavuuden suhteen tällä menetelmällä saavutamme huippuluokan tason ja pystymme tarjoamaan laadukkaan passiivisesti istuvan esteettisen kokokaaren implanttirestauroinnin. Kiinteät tai irrotettavat, eri vaihtoehdot on saatavilla, ja jokaisella vaihtoehdolla on omat ominaisuutensa ja etunsa, joilla täytetään erilaisten potilaiden tarpeet.

 

Työpajassa CAPS-menetelmä esitellään käytännössä ja käydäään läpi kiinteät ja irrotettat All-on-X-tapaukset!

 

Katso video alla.

FUSION LO ROSSO -TYÖPAJA

Tiesitkö, että hampaattomille kaarille on olemassa oma skannausstrategia? Omaksu uudenlaisten EVO FUSION -digitaalisten hammasproteesien edut, joissa Lo Russo -retraktoreiden käyttö ja niihin liittyvä skannausstrategia käynnistävät todellisen vallankumouksen. Aiemmin digitaalinen proteesi oli todella digitaalinen vain tuotannon puolella, laboratoriossa koko tuotantoprosessi oli jo digitoitu, mikä johti vahvempaan ja paremmin istuvaan proteesiin. Kliinisellä puolella tavallisen jäljennöksen skannaus IOS:lla oli “digitaalinen” vaihtoehto. Lo Russo -retraktoreiden ansiosta hampaaton leuka voidaan nyt skannata passiivisessa tilassa. Opimme eroista muco-kompression ja muco-staattisten (IOS-skannaus) käsitteiden välillä ja siitä, miten proteesin kiinnittyminen toimii molemmille vaihtoehdoille. Käytännön harjoituksessa tutkimme skannausstrategiaa käytännön näkökulmasta.

Think Digital

Järjestäjät

Dr. Ronald Chan

President Modern Dental Group

Torsten Schwafert

CEO Modern Dental Europe BV

Think Digital

Puhujat

Roeland De Paepe

Euroopan Modern Dental Groupin päällikkö, tuotehallinta

Dr. Marie-Pierre Moulin-Romsee

Oikomishammaslääkäri / Tuotehallinnan päällikkö TrioClear™ Europessa

Patrick Oosterwijk

Toimitusjohtaja Elysee Dental, Alankomaat

Prof. Dr. Lucio Lo Russo

Odontostomatologian ja periodontologian professori Foggian yliopiston hammaslääketieteen korkeakoulussa, Italia

Dr. Simon Parsons

Kliinikko/hammasasioiden lakimies

Dr. John K.P. Yau

Hong Kongin yliopiston kliininen apulaisprofessori

Dr. Jasper Thoolen

Klinikan johtaja

Dr. Gaetan Van de Vyvere

Leukasairauksien kirurgi

Puhujat

Ruud Sips

Tuotepäällikkö implantologia Modern Dental Group Europe

Dr. Philippe Nuytens

Proteetikko/

digitaali-

hammaslääketieteen tutkimus ja kehitys