TRIOS-järjestelmästä potilaan lopputulokseen – Unite kaikkeen siltä väliltä.

3Shape ymmärtää, että erinomainen skannaus on vasta ensimmäinen askel onnistuneen potilastuloksen saavuttamisessa. 3Shape Unite -alustalla voit avata skannauksesi avulla mahdollisuuksien maailman. Hyödynnä tuhansia sovelluksia, yksinkertaista hoitoprosesseja ja käytä mitä tahansa laitetta turvallisesti päästäksesi TRIOS-skannauksiisi pilvipalvelussa.

Avoin alusta, 3Shape Unite, antaa sinun räätälöidä digitaalista hammaslääketiedettä tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä skannaus ja lähettäminen laboratorioon, in-house protetiikan tekeminen 3Shape- tai muiden kumppanisovellusten kanssa tai näiden yhdistelmä.

Unite Store antaa sinun laajentaa työtäsi vaivattomasti tuhansilla hyödyllisillä sovelluksilla. Yli 100 maailmanluokan kumppania 3D-tulostukseen ja -jyrsintään, potilashallintaan, kuvantamisjärjestelmiin, uniapneaan, suunnittelupalveluihin ja muihin.

Lisäksi on yli 25,000 3Shape-laboratoriota, joiden kanssa voit työskennellä. Helpolla kumppaneiden asennuksella, yksinkertaistetulla laboratoriotilauslomakkeella, jossa on sisäänrakennettu chat, ja potilaan kuvantamistietojen portfoliolla, tehokas yhteistyö ja viestintä ovat helpommin saavutettavissa kuin koskaan ennen.

Unite mahdollistaa TRIOSin ylivertaiset työnkulut, yhdistäen sinut oikeisiin kumppaneihin joka kerta. Saat aikaan erinomaisia tapaustuloksia, ja potilaasi saavat ansaitsemansa hoitotulokset.

Unite Cloud -sovelluksen ja -verkkopalvelun avulla jokainen potilastapaus on saatavilla mistä tahansa, jolloin sinä ja kollegasi voitte käyttää työtänne mistä tahansa paikasta millä tahansa laitteella. Olipa kyseessä mobiililaite, tabletti, PC tai TRIOS MOVE+, Unite Cloud antaa sinun hallita potilaan tapauksia, seurata tapausten edistymistä ja viestiä tehokkaasti laboratorion kanssa.

Unite mahdollistaa hammaslääketieteen ammattilaisille valinnan, miten he työskentelevät ja kenen kanssa – auttaen kaikkia tarjoamaan ylivertaista potilashoitoa. Ensimmäisestä skannauksesta lopulliseen potilastulokseen, 3Shape auttaa sinua yhdistämään kaiken siltä väliltä.